Sieraden, ik ben er dol op. Tegenwoordig ben ik vooral dol op rose gouden sieraden. De webshop Lauzz heeft een ruim assortiment aan betaalbare sieraden. Ik vind dat ze echt hele mooie dingen hebben. Vandaag laat ik jullie wat sieraden uit deze webshop zien.
 Untitled2469.png

Hierboven zie je drie verschillende sieraden. Links boven is een gouden ring met spikes, in het midden zie je rose gouden knopjes en rechts rose gouden oorringen met kruisjes eraan.

 Untitled2470.png
De ring is dus goud en heeft spikes erop. Hij is verkrijgbaar in één maat, namelijk maat 17. Zoals je misschien wel kunt zien, is die voor mij helaas te klein. Ik wist niet precies welke maat ik had, dus had ik hem op de gok gekozen. Helaas is hij dus te klein. Maar dat zegt niks over hoe leuk deze ring is, want ik vind hem super gaaf!
 Untitled2471.png
De ring is vrij breed en is een double finger ring, dit houdt in dat hij om twee vingers zit. Ik vind dat niet storend. Hij is echt heel gaaf en ook nog verkrijgbaar in het zwart en zilver.

 

 Untitled2472.png
Ik zocht al heel lang simpele rose gouden knopjes, maar ik kon ze nergens vinden. Toen zag ik ze dus bij Lauzz en ik vond ze meteen super tof. Ze zijn eigenlijk heel simpel, maar ik vind ze handig om te dragen als ik een drukke dag heb. Je voelt ze namelijk niet zitten en kale oren vind ik niks.
 Untitled2473.png
Zo zien ze eruit als je ze in hebt! Ik vind ze heel erg cute.

 

 Untitled2474.png
Tenslotte de oorbellen waar ik het meest blij mee ben! Deze prachtige rose gouden oorringen met een kruisje eraan. Ik vind ze echt super tof, en zoiets heb ik nog niet in de winkels gezien. Ze hangen ook heel mooi in je oren en zijn natuurlijk echte eyecatchers. De kruisjes maken ze wat stoerder. Ze voelen totaal niet zwaar aan en blijven goed zitten.
 Untitled2475.png
Zo zien ze eruit als ik ze in heb!

 

Ik ben echt super tevreden over de service en kwaliteit van de sieraden. Ze zijn super mooi en ook zeker betaalbaar. Voor meer leuke sieraden kun je terecht op www.lauzz.nl.

Dubbele ring studs goud – €6,95
Rose gouden oorbellen – €3,95 
Rose gouden ring kruisje – €7,95 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

22 reacties

  1. Ahw wauw, mooie sieraden! Ik vind de ring tof, het is niet helemaal mijn style, want zelf zal ik het niet dragen maar het ziet er wel leuk uit! Ook zijn ze niet zo heel erg duur, dat is wel tof. 🙂

  2. Ik vind roségoud ook echt supermooi. Eens kijken in de webshop. Ik vind de knopjes heel leuk, ze lijken op schroeven 🙂

  3. Super leuke sieraden, ik ben ook helemaal dol op rose goud! ^^ Die oorbellen zijn idd helemaal gaaf! 😀

  4. Wat een mooie sieraden. En wauw de ring vind ik echt geweldig. Ik moet me inhouden om hem niet te bestellen.

  5. super leuk oorbellen, vooral die laatste <3 heb zelf ook een aantal oorbellen uit deze webshop, ben er ook fan van.

  6. wat jammer dat de ring niet past want hij is echt heel erg mooi !
    en de knopjes mogen dan simpel zijn ze zijn wel heel leuk,net als de andere oorbellen,maar als het iets met kruisjes is vind ik het meestal leuk (:
    xoxo

Plaats een reactie