Laatst werd ik benaderd door Jewel Candle met de vraag of ik graag kaarsen met sieraden uit wilde proberen. Kaarsen met sieraden, huh? Ja, je leest het goed. Kaarsen waarin sieraden zitten! Ik vond dit zo’n ontzettend leuk concept dat ik natuurlijk geen nee kon zeggen. Ik koos twee heerlijk ruikende kaarsen uit met een ring erin en kon niet wachten tot mijn verrassing tevoorschijn kwam!

JewelCandles zijn handgemaakte geurkaarsen met daarin verborgen een sieraad ter waarde van €10 – €250. Je kan kiezen uit verschillende kaarsen. Zo heb je kaarsen met ringen erin, met oorbellen of met hangers, die je zelf aan een ketting kan hangen. Naast dat je dus het soort sieraad kan kiezen, kun je dus ook uit verschillende geuren kiezen. Ik zelf ging voor Cookies & Cream, die heerlijk zoet ruikt naar versgebakken koekjes en Passion Fruit die heel erg fris en fruitig ruikt.De ringen zitten in een stuk aluminiumfolie gewikkeld die in het kaarsvet zitten. Hoe verder je de kaars brandt, hoe dichter je bij de ring komt. Op een gegeven moment kun je dan bij het pakje. Haal de ring er voorzichtig met een lepeltje uit. Je kunt het vervolgens open maken met een pincet of je wacht even tot het is afgekoeld zodat je het met je vingers kunt doen. Dit gaat heel gemakkelijk, alleen moet je wel even wat geduld hebben ;-)! Maar terwijl je wacht gaat je kamer wel heerlijk naar de kaarsen ruiken, ze laten namelijk erg veel geur los.


Ik was echt super benieuwd welke ringen er in de kaarsen zaten. Ik was dan ook heel erg blij toen ik ze eindelijk kon openmaken. Ik heb zelf twee prachtige ringen gekregen. Wat heel erg fijn is, is dat de ringen echt zilver zijn. Het hartje zat in de Passion Fruit kaars en de andere ring zat in de Cookies & Cream.Ik vind beide ringen erg mooi. Ze zijn stevig en je ziet dat ze van goede kwaliteit zijn. Ze zijn vrij simpel, maar dat vind ik zelf erg mooi. Voor de ringen wordt de meest gangbare ringmaten gebruikt. Dit zal denk ik ongeveer maat 17 zijn. Voor mij zijn ze helaas net iets te krap, zelf heb ik ringmaat 18, waardoor ze net te klein zijn.Kijk hoe mooi deze ring schittert! Ik hou van de prachtige steentjes die hierin zitten, het lijkt wel een verlovingsring ;-)!


Ik vind het concept van Jewel Candle zo ontzettend gaaf! Hoe leuk is het om zoiets cadeau te doen of om te krijgen? Je hebt verschillende geuren en edities. De kaarsen met een ring er in kosten €29,95, maar daarin kan dus een ringwaarde van €250,- inzitten. De kaarsen met oorbellen kosten €19,95 en die met een hanger kosten ook €29,95.

Als jullie nu een kaars via mij bestellen op de website dan krijg je 10% korting! Om 10% korting te krijgen op je bestelling gebruik je de kortingscode “glambeauty10″. Deze is tot 18 november 2014 geldig. Zeker leuk om eens kennis te maken met dit concept. 

Wat vind jij van Jewel Candle?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Ze zijn leuk he? Ik heb ook twee kaarsen (toevallig gisteren een video van online gekomen), met een ring en eentje met een hanger. Ik vind de sieraden erg mooi :).

  2. Ik kan dit concept al wel van een andere site: BellaCandles; precies hetzelfde. Ik ga ook eens kijken op de site van Jewel Candles. Kijken of zij wat andere geuren hebben. Ik vind het een heel leuk concept en ben sowieso dol op geurkaarsen! Leuke ringen zaten er bij jou in!

Plaats een reactie