Kennen jullie het merk LOOkX al? Dit is een heel erg leuk make-up merk, met mooie producten. Maar naast make-up verkopen ze ook andere producten, zoals tassen en sieraden. Ik mocht twee producten voor jullie uittesten.


Ik vind de producten van LOOkX er erg mooi en chic uitzien. Ze ogen niet goedkoop en zijn van goede kwaliteit.

Ik kreeg een Sun protector powder met spf 20 en een mooie nagellak.

Als eerst ga ik het hebben over de Sun protecter powder in de kleur medium (€20,50).

Dit is een poeder die je beschermt tegen de zon. Helaas is het niet mijn kleur en ik vind ook dat er erg veel glitters in zitten om over je hele gezicht te dragen. Ik gebruik hem dus als bronzer. Ik vind dit een heel mooi product, maar of het ook echt tegen de zon beschermt vind ik moeilijk te zeggen. Het zal vast beter zijn dan producten zonder SPF erin. Ik vind hem als poeder echt te glitterig, maar als bronzer vind ik hem heel erg mooi.

Hij is heel erg subtiel, maar ik vind hem erg mooi!

Ik kreeg ook nog een nagellak om te reviewen. Het is een nagellak uit de summer 2011 collectie van LOOkX. Het is de kleur Ladyred (€15,50).

Ik vind de verpakking erg mooi, gewoon een flesje met een witte dop. Op de achterkant staat alleen een kleur nummer, maar op de site staat dat deze Ladyred heet. Een heel toepasselijke naam. Het is een donkerrode kleur, die erg mooi is. De nagellak lakt fijn, alleen droogt helaas wat minder snel.

Sorry voor de nagellak randjes. Ik vind de kleur erg mooi, ik heb hier twee laagjes op met base- en topcoat.

Al met al vind ik de producten van LOOkX erg mooi. Voor meer informatie kun je kijken op www.lookx.com.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

Plaats een reactie