LOOkX komt deze lente en zomer met een nieuwe collectie. Ik heb twee producten gekregen om aan jullie te laten zien. Een oogschaduwpalette en een lipstick, in erg zomerse kleuren!

De producten van LOOkX vind ik altijd erg mooi verpakt. De grijze verpakking oogt niet goedkoop en is van stevig materiaal. Handig dat je bij het oogschaduwdoosje net de kleurtjes nog kan zien.

LOOkX oogschaduw – 201 purplepink, 200 aqua en 202 lime (€7,55 per stuk) + oogschaduwbox (navulbaar) (€7,55). 
De oogschaduwdoosjes van LOOkX vind ik altijd heel leuk, omdat je ze kan navullen en zelf kan samenstellen. In deze collectie komen er in totaal 4 verschillende kleurtjes uit, waarvan ik er 3 heb.

Ook zit er een spiegeltje in het palletje, dus ideaal om mee te nemen. De kwaliteit van de oogschaduws van LOOkX vind ik altijd top, ze zijn zacht, gepigmenteerd en kruimelen amper. De pigmentatie is heel erg goed en ze zijn goed te blenden. Ook vind ik de kleuren niet zo standaard en erg mooi. Ik vind de kleurtjes niet echt heel erg goed met elkaar te combineren, maar apart met andere kleurtjes zijn ze super mooi. Ze hebben een mooie shimmer finish. Kortom, echte aanraders!

Ik vind ze echt heel erg mooi!


LOOkX lipstick – Happypink (€15,50)
Ik ben dol op lipsticks. In deze collectie brengt LOOkX één lipstick uit, maar wel eentje in een hele zomerse kleur. Namelijk knalroze! En wie is er nou niet dol op deze kleur? Ik had zelf nog geen ervaring met de lipsticks van LOOkX, maar ik ben zeker verrast!

De kleur is écht knalroze, iets wat ik meestal niet zo snel draag. De lipstick voelt heerlijk zacht aan en ik heb het gevoel dat mijn lippen ook verzorgt worden. Ook is de lipstick super goed gepigmenteerd, een keer over je lippen gaan en je hebt al knalroze lippen! Ik ben fan! Een heerlijke kleur voor de zomer. Ook een aanrader! De prijs lijkt me misschien wat hoog, maar het is wel echt een kwaliteitslipstick.

Swatch op mijn hand.


Swatch op mijn lippen.

 

Al met al ben ik heel erg tevreden over de producten van LOOkX uit de zomercollectie. Het zijn mooie kwaliteitsproducten en je krijgt goed product voor je geld. Voor meer informatie kun je kijken op www.lookx.com.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. De kleuren zijn niet echt mijn cup of tea maar de verpakkingen van LOOkx zijn altijd erg leuk!

Plaats een reactie