Voor de website www.giftsinabox.be mocht ik een aantal producten uittesten. Vandaag ga ik jullie iets vertellen over de compact powders van LR, ik heb jullie al eerder verteld over de Loose Powder die ik erg fijn vond. Vind ik deze net zo fijn?

Lees snel verder!

Ik kreeg de compact powder in twee kleuren 01 en 02. Ik heb de 02 gebruikt omdat die het dichtste bij mijn huidskleur ligt. Ik vind de verpakking zoals normaal erg mooi en strak van LR, ik vind vooral het zwarte mooi want dat is mat en voelt heel fijn aan! De compact powders zijn heel erg matterend wat ik goed vindt. Ze zijn handig in gebruik, zit een spiegeltje en een sponsje bij, fijn om mee te nemen dus! Ik kan er eigenlijk wel een heel verhaal om heen vertellen maar dat ga ik niet doen. Ik vind deze compact powders gewoon erg fijn en zou ze dan ook iedereen aanraden. De compact powder kost €15,90 en is verkrijgbaar op www.giftsinabox.be.

Met de code ‘glambeauty’ krijg je nog eens 20% korting op je bestelling!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

Plaats een reactie