De volgende producten waar ik iets over ga vertellen zijn de powder rouges van LR die ik mocht uittesten voor www.giftsinabox.be. Ik zelf ben een grote fan van blushes en heb er ook heel veel ;D.

Lees snel verder!

Toen ik deze blushes ontving vond ik de verpakking al meteen duur ogen, ik vind het een mooi doosje en de verpakking is zeg maar mat zwart. Ik kreeg 3 kleuren, Licht roze = 1, Donker roze = 2, en peachy/bruine kleur = 4. Vooral de roze kleurtjes vind ik erg mooi. De blushes gebruik ik nu al een aantal dagen en moet zeggen dat ze me goed bevallen. Er komt veel kleur van af, wat dan ook wel weer poeder achterlaat (dat is iets minder). Maar de kleuren zijn echt super mooi. Het zijn handige verpakkingen om mee te nemen want ze zijn niet zo groot. Ik vind deze blushes zeker de moeite waard en als je echt van kwaliteit houdt zou ik er zeker een aanschaffen. De blushes kosten €13,90 per stuk.

Deze blushes zijn te koop op www.giftsinabox.be en met de code ‘glambeauty’ krijg je nog eens 20% korting op je bestelling!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

Plaats een reactie