MAX, het make-up merk van de Action, is een merk waar ik nog geen ervaring mee had. Maar toch wilde ik graag deze oogpotloden uitproberen. Ik had er erg veel goeds over gelezen, en voor de lage prijs kon ik ze dan ook niet laten liggen. Het zijn de oogpotloden in de kleur, black, brown en brown. Ik vind het een beetje vaag dat er twee brown heten, niet heel origineel. Ze komen in een verpakking van drie.

Ze komen in een vrij goedkoop kartonnetje. Maar dat vind ik niet zo’n probleem want die gooi ik toch weg.

Het uiterlijk van de oogpotloden vind ik helemaal niet zo goedkoop ogen. Integendeel zelfs, ik vind ze er erg mooi uitzien. Dat komt natuurlijk ook omdat er een puntenslijper op een van de potloodjes zit en ze allen een smudger achterop hebben. Dat vind ik erg slim gedaan. Het zijn dus drie verschillende kleuren potloden. Black, gewoon een zwarte, Brown, een donker bruine, en nogmaals Brown, een licht bruine met wat meer shimmer.

De potloodjes Brown (de donkere) en Black zijn volledig mat en vrij hard. Terwijl Brown (de lichtere) wat meer glans bevat en een stuk zachter is. Dat merkte ik meteen toen ik ze wilde smudgen, bij Brown ging dat veel beter dan bij de andere twee. Ik vind het alledrie trouwens echt hele mooie kleuren, ze hebben goed pigment en zijn goed draagbaar.

De puntenslijper vind ik ook nog eens erg handig! Hij werkt goed en het is fijn dat je hem bij je hebt als je je potloodjes meeneemt.


Black, brown en brown. Zoals je kunt zien bevat de lichtere Brown wat meer shimmer en kan je die ook beter smudgen. Al met al vind ik dit hele fijne potloodjes!

Pluspunten:

 • Mooie kleuren
 • Met smudger en puntenslijper
 • Meerdere kleuren verkrijgbaar
 • Prijs (€0,69 voor 3!!)
 • Verkrijgbaarheid
 • Blijven goed zitten
 • Draagbare kleuren
Minpunten:

 • Geen

Ik ben dus heel erg tevreden over deze potloodjes. Volgens mij hadden ze ook nog andere kleurcombinaties dus daar ga ik zeker een keer naar kijken. Een setje met drie potloodjes kost maar €0,69! Dat is toch geen geld? MAX make-up is verkrijgbaar bij de Action.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

 1. Ze lijken me echt super, wil ze graag eens proberen! Ik ga eens kijken of ze ze hebben bij onze Action 🙂

 2. ziet er echt goed uit, ik heb zelf een eyeliner van MAX (gewoon in een potlood) in zwart en bruin, zijn erg fijn:D

 3. Ik heb ze ook maar op m’n ogen geven ze niet zo goed kleur af 🙁 Maar dat is wel fijn als je een wat subtieler lijntje wilt

 4. Ik heb ze ook alleen dan in een andere kleuren combinatie 😉 Ze zijn verrekte handig, vooral die smudger! Ik gebruik hem elke dag!

Plaats een reactie