Ik ben altijd op zoek naar de perfecte BB Cream. Ik vind het dan ook leuk om verschillende soorten uit te proberen. Van duur naar goedkoper. Vandaag heb ik een budget variant voor jullie, namelijk de Miss Sporty Morning Baby BB Cream.
 photo Untitled3503_zps6156e26b.jpg

Ik moet allereerst even toegeven dat ik de verpakking er wel heel erg cute uit vind zien. Super leuk met die roze accenten. Verder is de verpakking vrij simpel.

 photo Untitled3505_zpsb5a6e925.jpg
De BB Cream is verkrijgbaar in twee kleuren. Ik heb gekozen voor de lichtste kleur. Een BB Cream heeft een lichtere dekking dan een foundation. Vaak is voor mijn huid een BB Cream alleen genoeg, maar je zou er eventueel ook nog een foundation overheen kunnen aanbrengen.

 photo Untitled3506_zps5a8506a5.jpg
Volgens Miss Sporty doet de BB Cream de volgende vijf dingen:

  • De huid voeden als een moisturizer
  • Vervaagd imperfecties
  • Maakt je huid egaal
  • Beschermt je huid
  • Geeft een natuurlijk uiterlijk

Ook zou de BB Cream 14 uur moeten blijven zitten. Natuurlijk maakt mij al het bovenstaande ontzettend benieuwd! Wat opvallend is, is dat de BB Cream een geur heeft. Er zit namelijk parfum in het product. Dat rook ik meteen toen ik hem opsmeerde. Voor mij geen ramp, ik vind het wel prima ruiken. Maar mocht je huid daar niet zo goed tegen kunnen, dan kun je de BB Cream beter vermijden. Daarnaast bevat deze BB Cream geen SPF.

 photo Untitled3508_zps0db84773.jpg
De BB Cream heeft een vrij ruime opening. De eerste keer dat ik het product gebruikte, was ik iets te enthousiast waardoor er te veel product uit kwam. Het viel me op dat de substantie vrij dun is. De kleur is vrij licht. Perfect voor mijn huidskleur in de winter.

 photo Untitled3509_zps69138415.jpg
Hierboven kun je zien hoe dun de BB Cream eigenlijk is. Maar dat is verder geen probleem bij het aanbrengen. Ik breng hem aan met mijn Real Techniques kwast. Hierdoor kan ik hem goed over mijn huid verdelen.

 photo Untitled3507_zps8de933ed.jpg
De BB Cream is voor mij de perfecte dekking. Wel heb ik nog concealer nodig voor onder mijn ogen, maar oneffenheden en de roodheid in mijn huid bedekt hij heel erg goed. Het geeft een ontzettend natuurlijk effect, ik ben echt blij verrast!

 photo Untitled3510_zpsd2bbd3ba.jpg
Nu moet ik zeggen dat ik van mezelf een vrij egale huid heb. Zoals je kan zien is het de perfecte dekking voor mij. De Miss Sporty Morning Baby BB Cream voelt heel erg prettig aan op mijn huid. Dus als je niet mega veel dekking nodig hebt, maar gewoon een natuurlijke gloed wilt, dan is dit zeker een aanrader.

 photo Untitled3504_zps744c8635.jpg
Ik ben echt heel erg verrast door deze budget BB Cream. Mijn huid wordt er zacht en egaal door en ik krijg een natuurlijke glow. Hij is perfect voor meiden met een huid als ik. Heb je wat meer dekking nodig, dan zou ik toch voor een ander product gaan. De Miss Sporty Morning Baby BB Cream is verkrijgbaar bij o.a. Etos in de kleuren 001Β Nude Radiance en 002 Beach Radiance.

Miss Sporty Morning Baby BB Cream, 001 Nude Radiance – €3,49

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Mooi is deze toch! πŸ™‚ Vond hem super fijn voor in de zomer, lekker luchtig! πŸ™‚
    Bij mij floepte er inderdaad ook teveel product uit hahaa!

  2. Ik vind deze zelf mwah. Hij glanst heel erg en ik vind een goede dekking toch wel belangrijk, en dat had deze niet. πŸ™ Fijn dat jij er wel blij mee bent!

Plaats een reactie