Jullie weten inmiddels wel dat ik dol ben op mijn nieuwe telefoon. Ik ben er ook dol op om om de zoveel tijd van hoesje te veranderen. En ik heb weer een nieuwe hoor! Het hoesje komt van iPodhoes.nl en is van het merk SwitchEasy.
 Untitled2682_zpsaab04114.png
Het hoesje is erg speciaal. Hij heeft op de achterkant namelijk hartjes die uitsteken! Ook zit er een gekleurd vel bij, met twee kanten: goud en blauw, die je achter de gaten kan doen. Het is een SwitchEasy Kirigami hoesje.
 Untitled2683_zpscd370269.png
Wat ik echt een pluspunt vind, is dat je niet alleen het hoesje krijgt. Je krijgt er namelijk ook nog twee screenprotectors voor de voorkant bij en nog eentje die je op de achterkant kan doen. Ook zit er een doekje bij om je scherm schoon te maken en een kaartje om de screenprotectors glad te strijken. Ook zitten er twee ‘connector protectors’ bij. Die kan je aan de onderkant in de oortjes en oplaadaansluiting doen. Zo bescherm je dat ook nog extra, echt een super pluspunt!

 Untitled2684_zps82ffb4ae.png
Wat heel erg mooi en fijn is, is dat hij de knopjes ook allemaal beschermt. Ze werken overigens erg goed. Je hebt ook heel vaak dat de knopjes daardoor niet meer werken, maar dat is hier niet het geval.

 Untitled2685_zps0c5f0fbc.png
Hier zie je aan de onderkant de connector protector. Hij sluit zo heel mooi aan bij de rest van het hoesje. Je moet hem dan wel steeds eruit halen als je muziek wil luisteren of je telefoon oplaad.

 Untitled2686_zps3baf389b.png
Ik vind de hartjes echt super cute, en het gouden velletje eronder maakt het helemaal af. Ik merkte wel iets vreemds toen ik dit hoesje ging gebruiken. Opeens kon ik thuis de wifi verbinding niet meer ontvangen. Ik dacht eerst dat er iets met mijn telefoon was, maar achteraf bleek dit toch echt aan het hoesje te liggen. Zodra ik het hoesje er namelijk afhaalde, had ik weer wifi ontvangst. Ik baalde vreselijk, want ik wilde dit mooie hoesje natuurlijk gewoon gebruiken. Wat blijkt, het velletje (dat gouden) is volgens mij gemaakt van een soort aluminium. Nu las ik op internet dat de telefoon daardoor geen verbinding kan maken met wifi. Dat vertraagt het om de een of andere reden. Maar gelukkig kun je het probleem heel simpel oplossen door het velletje gewoon eruit te halen. Dan heb je alsnog een heel mooi hoesje!

 Untitled2687_zps85a52162.png
Ik vind de kwaliteit ook echt super goed. Hij voelt heel stevig aan en omsluit de telefoon ook echt perfect. En ja, die hartjes, dat is toch gewoon mega schattig!

 Untitled2688_zps7cda0aaf.png
De andere kant van het gouden velletje is blauw. Ook leuk om af te wisselen. Ik vind het witte hoesje ook echt super mooi bij mijn witte telefoon.

 

Al met al ben ik super tevreden over dit hoesje. Hij is van goede kwaliteit, sluit mooi om de telefoon en is gewoon super cute. Ook super dat er zoveel extra’s bij zitten om je telefoon extra goed te beschermen. Wel jammer dat ik het velletje eruit heb moeten halen. Misschien dat het aan mijn telefoon ligt hoor, maar het viel me wel op. Naast deze witte kleur, hebben ze hem ook in het knal roze, licht roze, turquoise, paars en zwart. Ook verkopen ze nog een heleboel andere iPhone 5 hoesjes. De service en levering is trouwens ook super. Zeker een kijkje waard. Ik ga in ieder geval nog even verliefd staren naar mijn nieuwe hoesje.

SwitchEasy Kirigami iPhone 5 Hardcase Heart White – โ‚ฌ26,99
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

29 reacties

  1. Ah die ziet er zo superschattig uit ๐Ÿ™‚ wit is mooi al, en dan nog met de hartjes maakt het wel nog schattiger ๐Ÿ™‚

  2. Wow mooi! Echt een super pretty en girly hoesje!
    Wel jammer van het gouden velletje maar zonder is het ook super leuk!

    Xxx

  3. Ah wauw, ik vind hem echt super! Wel jammer dat het blijkbaar invloed heeft op je wifi-verbinding, maar gelukkig kan je dat velletje er gewoon tussenuit halen dan. ๐Ÿ™‚

  4. Wat een mooi hoesje! ๐Ÿ™‚ Je kan er ook gewoon zelf een gekleurd papiertje tussen doen, dan heb je waarschijnlijk ook niet het probleem met de Wi-Fi.

  5. Wat een prachtig hoesje! En zo te horen ook goed afgewerkt en ook nog eens handig dat je er een screenprotector enz. bij krijgt, dan is het zn geld wel waard. Helaas heb ik geen iPhone!

Plaats een reactie