Oriflame introduceert een nieuwe lipsticklijn op basis van exclusief diamantpoeder. De kleuren van Giordani Gold Canary Diamond Lipsticks zijn geïnspireerd door edelstenen. Dat beloofd al veel goeds toch?
 photo Untitled2833_zps625ac898.png

De kanariediamant staat bekend vanwege een adembenemende schoonheid en is één van de meest zeldzame diamanten ter wereld. Om de schittering ervan te kunnen vangen, heeft Oriflame het gelijke aan een waarde van 4327 ringen gebruikt qua diamantpoeder om deze luxe, weelderige lipsticks te produceren. Elke lipstick is verrijkt met .01 karaat echt diamantpoeder, zodat de lippen een ultieme sprankeling en dito glans krijgen. Natuurlijk moest ik dat uittesten.
 photo Untitled2834_zpsbcf95705.png
De verpakkingen vind ik er erg leuk uitzien. Ze zijn beige met goudkleurige details. Wat mij betreft plaatjes in je stash.

 photo Untitled2835_zps46eb9fed.png
Ik ontving twee kleuren om uit te testen. Links zie je Frosted Fuchsia en rechts zie je Sequin Plum.

De lipsticks bevatten een rijke, crèmige mix van actieve moisturisers en de verzorgende, huidherstellende kracht van Italiaanse acaciahoning. Deze honing staat bekend vanwege de rijke samenstelling en heerlijk zachte textuur. De honing helpt beschermen tegen de tekenen van vroegtijdige huidveroudering, door de vochtbalans van de lippen te behouden en zachte, gladde lippen te creëren. De lippen zien er mooi en verzorgd uit en zijn voorzien van een sensueel glanzende, lang houdende kleur.

 photo Untitled2836_zps96da1b83.png
De lipsticks brengen prettig aan en voelen inderdaad heel erg zacht aan. Ze ruiken prettig en zijn niet overheersend. De kleur kun je zelf opbouwen, hij is niet meteen super donker zoals ze op het eerste gezicht wel lijken. Dat vind ik zelf wel prettig, want zo kun je ze overdag ook gewoon dragen. De lipsticks blijven prima zitten, maar na meerdere maaltijden kun je het beste ze toch even bijstiften. Als ik de lipstick op heb, heb ik ook het gevoel dat ze mijn lippen verzorgen.

 photo Untitled2837_zps2a3b3057.png
Frosted Fuchsia is zoals de naam al aangeeft een fuchsia kleurtje. Hij is ook erg roze op je lippen, maar je kunt hem dus opbouwen zoals je zelf mooi vindt. Sequin Plum is een mooie donkere kleur. Dit is mijn favoriet van de twee. Ook bij deze hoef je niet bang te zijn dat hij te donker is, want je kunt hem opbouwen. Ze glanzen erg mooi, dus iets van die diamantpoeder zie ik zeker terug.

 photo Untitled2838_zps8cfeb231.png
Links Frosted Fuchsia en rechts Sequin Plum.

 photo Untitled2839_zpsd3736169.png
Frosted Fuchsia aangebracht op mijn lippen.

 photo Untitled2840_zps583b2b1f.png
Sequin Plum.

 photo Untitled2841_zps4ed7166f.png
Full face foto met Frosted Fuchsia…

 photo Untitled2842_zpsa9b3f48e.png
.. en met Sequin Plum, mijn favoriet!

 

Er zijn 8 verschillende kleuren lipstick verkrijgbaar. Ik ben in ieder geval fan van deze kleurtjes. Ze zijn fijn, ruiken prettig, blijven prima zitten en geven je simpele make-uplook een extra touch. Voor meer informatie en om de lipsticks te kopen kun je terecht op www.oriflame.nl.

Oriflame Giordani Gold Canary Diamond lipstick – €15,00 per stuk
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Op de swatches zijn ze heel dekkend, maar ik vind ze op de lippen een beetje tegenvallen. Ze zijn nog wel mooi!

Plaats een reactie