Deze oogschaduw heb ik alweer een tijdje, maar was hem een beetje vergeten. Tot ik hem weer zag liggen in zijn schattige verpakking. Ik kocht deze P2 oogschaduw de laatste keer toen ik in Duitsland was, deze LE lag toen nog in de winkels. Ik nam er een mint groene oogschaduw van mee, omdat hij er gewoon leuk uitzag.


De verpakking is ten eerst echt heel erg cute. De oogschaduw komt in een soort van kartonnen doosje, met een dekseltje wat je eraf kan trekken. De oogschaduw is echt super licht, dat viel me meteen op. Ook vind ik de zijkanten leuk versierd en de tekst op het doosje is ook mooi, wel is deze soms moeilijk te lezen.

De oogschaduw zelf heeft ook een heel leuk patroon. Er staan namelijk kleine bloemetjes op. Het is een mooie mint groene kleur met een lichte shimmer erin. De oogschaduws van P2 vind ik altijd erg fijn, omdat ze erg goedkoop zijn en een goed pigment hebben. Deze heeft ook weer een heel erg goed pigment, en het is gewoon een mooie kleur die ik nog niet had. Ik vind hem echt heel erg mooi, een keer wat anders dan al die bruintinten die ik al heb. Zeker een aanrader, maar dat zijn sowieso alle oogschaduws van P2. Deze oogschaduw voelde ook weer erg zacht aan, en is goed te blenden.

Zoals je kunt zien is het pigment goed, je kunt hem nog intenser opbouwen, want dit is een laagje zonder basis en droog aangebracht.

Pluspunten:

  • Leuke verpakking
  • Makkelijk op te bergen
  • Leuke kleur
  • Goed pigment
  • Goed te blenden
  • Prijs (€2,55)

Minpunten:

  • Verkrijgbaarheid

Het is echt heel erg jammer dat ze P2 niet in Nederland verkopen, er zijn altijd hele leuke LE’s en ook de producten uit het vaste assortiment zijn erg fijn. Ik ben blij met deze oogschaduw, ik weet niet of hij momenteel ook nog te koop is in Duitsland omdat het dus een LE is. Als je een keer in Duitsland bent, kijk vooral even naar dit merk. P2 is te koop bij de DM, deze oogschaduw kost €2,55.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Oooh echt mooi issie zegg!! allleen die verpakking al! En die kleur is ook leuk!! jammer dat die niet in nederland te koop is

Plaats een reactie