Palmolive brengt een nieuwe lijn uit, namelijk de Ayurituel-lijn. De producten uit deze lijn zijn afgestemd op de twee sterkste dosha-types: Pitta en Kapha. De nieuwe lijn bevat twee geuren: Ayurituel Joyous (Indian mulberry & Lotus flower) en Ayurituel Energy (Indian Sandalwood & Ginger). Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over deze shower gels.

Ik ontving de shower gels in deze super leuke mand! Er zat ook nog een mooie strik omheen, maar die had ik er al afgehaald. Echt een pluspunt voor de mooie verpakking van dit perspakket.

Naast de twee shower gels, waar het om gaat, ontving ik ook nog wat andere dingetjes. Er zit nog een aromatische olie in, in de geur Pitta, een boekje om meer over Ayurveda te weten te komen (super leuk om eens door te bladeren!) en nog twee handdoekjes in de kleuren die passen bij de shower gels. Ik vind het echt heel leuk dat het perspakket zo uitgebreid is en dat er veel moeite in is gestoken.

Dit vertelt Palmolive over de twee shower gels:

Palmolive Ayurituel Joyous ruikt naar Indische moerbei en lotusbloem. Met deze bijzondere geurencombinatie kan je je volledig ontspannen. De lotusbloem staat voor reinheid en compleetheid en reikt terug naar de oorsprong van alles: de godin Lakshmi stapte in het hindoeïstische scheppingsverhaal uit een lotusbloem. Ze is de godin van geluk, de geefster van rijkdom en geestelijk welzijn, harmonie en overvloed.

En over Energy:

Palmolive Ayurituel Energy heeft geurtonen van Indiaas sandelhout en gember, geuren die stimulerend werken en de zintuigen prikkelen. De warme, fluweelachtige geur van sandelhout speelt een belangrijke rol in de Ayurveda. Hiermee stap je fris, in balans en met nieuwe energie je badkamer uit.


Natuurlijk heb ik de shower gels uitgebreid getest voor jullie. Joyous is een heerlijke bloemige geur. Als ik heb gedoucht blijft deze geur nog lekker een tijdje hangen, wat ik altijd erg fijn vindt. Het is een heerlijk fris geurtje waardoor ik me meteen lekker verzorgd voel. De shower gel maakt mijn huid zacht en zeker niet trekkerig. Ik vind hem heel erg fijn.

Energy is een wat apartere geur. De ginger die erin zit is vrij aanwezig. Maar ik vind het echt een heerlijke geur voor de wat koudere dagen in de winter. De geur doet me heel erg aan kerst denken. Je kunt het beschrijven als een krachtige geur, dus de naam past zeker bij deze shower gel. Ook deze verzorgt mijn huid erg fijn en laat geen trekkerig gevoel achter.


Beide shower gels vind ik echt heerlijk ruiken. Joyous vind ik echt heel erg geschikt voor in de zomer, terwijl Energy meer een winter geur is. Omdat ze mijn huid goed verzorgen en een fris gevoel achterlaten ben ik zeker heel erg te spreken over deze shower gels. Ze kosten €2,89 per stuk, en dat vind ik een hele goede prijs voor fijne shower gels. Als ze op zijn, koop ik ze zeker opnieuw! Ik ben fan.


Super leuk die extra’s in het pakket!

Palmolive heb ik altijd al een erg fijn verzorgend merk gevonden. Regelmatig vind je producten van dit merk in mijn douche. Deze shower gels zijn er vanaf nu ook zeker te vinden. De shower gels zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €2,89 per stuk.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.  

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

Plaats een reactie