Kennen jullie de leuke website www.paulaschoice.nl al? Hier hebben ze producten om je lichaam, huid en haar te verzorgen! Ook verkopen ze er make-up. Alle producten zijn 100% vrij van parfum en kleurstoffen omdat dit het beste is voor je huid. Ook testen ze niet op dieren, wat ik een groot pluspunt vind! Ik heb een product toegestuurd gekregen om voor jullie te testen, namelijk de 1% beta hydroxy acid lotion, dit is een crème die je iedere dag kunt gebruiken en moet zorgen voor een zuivere huid.


Ten eerste wil ik het even over de verpakking hebben. Deze vind ik prima, en ook het formaat is goed. Het is gewoon een flesje, met een handige dop waar je in moet knijpen om de lotion eruit te krijgen.
Nu over het product zelf, dit staat er op de site van Paula’s choice:

Deze lichtgewicht lotion exfolieert zowel het huidoppervlak als binnen de poriën en reinigt verstopte poriën op een milde manier. Geschikt voor alle huidtypen, met name voor de huid die geneigd is tot de vorming van onzuiverheden en mee-eters.

Dat klinkt erg goed, ik moet zeggen dat ik zelf niet zo’n last heb van puistjes en onzuiverheden, maar af en toe heb ik er wel een paar! Ik gebruik dit product 1x per dag omdat er BHA in zit, er staat namelijk op de site dat als je voor het eerst een BHA-product gebruikt dat je het dan eenmaal per dag of om de dag om huidschilfering of irritaties te beperken. De lotion die ik heb is voor de normale huid, normale tot droge huid en normale tot zeer droge huid, hij kan dus eigenlijk voor alle huidtypes!

Ik heb wel het gevoel dat mijn huid zuiverder wordt, ook als ik een puistje heb is hij sneller weg dan wanneer ik geen BHA-lotion gebruik. Ik denk dat dit product zeer geschikt is voor mensen met een onzuivere huid. Ook wordt je huid er erg zacht van. Wat fijn is aan Paula’s choice is dat je er ook proefjes kan bestellen, zo kun je hem bijvoorbeeld eerst eens uitproberen voordat je een grote fles koopt.

Je moet de lotion gewoon met je vingertoppen aanbrengen op een schone huid.

Pluspunten:

  • Werkt goed tegen mee-eters/onzuiverheden
  • Het product is zuinig, je hebt er weinig van nodig
  • Voor alle huidtypes
  • Je krijgt een zachte huid

Minpunten:

  • Via internet verkrijgbaar, dus niet in de winkel
  • Prijs (€19,95)
  • Kan wat agressief zijn

Al met al vind ik dit een fijn product en ik denk dat het echt iets voor jou is als jij last hebt van veel onzuiverheden en puistjes. Dan zou ik het zeker aanraden om dit product eens te proberen. Voor mensen met een zuivere huid doet deze lotion niet heel veel.
Kijk voor meer informatie op www.paulaschoice.nl,  de 1% bete hydroxy acid lotion is te koop voor €19,95 voor 118 ml.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

  1. Had Paula’s Choice al eerder gezien op het internet dus het is interessant om er een review van te hebben gelezen, bedankt 🙂

Plaats een reactie