Pupa komt met nieuwe volume lipsticks, namelijk de rapid action lip volumizing lipsticks. Ze beloven dat je lippen meer volume zullen krijgen. Ik was erg benieuwd naar de lipsticks en kreeg er 4 toegestuurd om voor jullie uit te testen.


In deze lipstick collectie komen heel veel nieuwe kleuren uit, ik heb er 4, namelijk 100 nude, 200 natural, 302 fuchsia fatal en 402 rouge noir. Allemaal totaal verschillend van elkaar, wat het extra leuk maakt om ze te testen. Er komen 12 kleuren uit in deze collectie.
Dit zegt pupa over de lipsticks:

Make-up resultaat:

De crèmige en comfortabele textuur garandeert een perfect resultaat:

Volle kleur: de zuivere waxen creëren een basis die de kleurintensiteit versterkt.
Extreme definitie: de speciale, door Pupa ontworpen, ergonomische top omhult de lippen met een zachte sluier zodat aanbrengen zeer gemakkelijk gaat.
Extreme helderheid: de polymeren vormen een glanzende film die zachte en gevulde lippen garandeert.

…en uiteindelijk een lipstick waar je niet meer zonder kunt!

Gebruik:

Breng minstens twee keer per dag PUPA VOLUME aan. Herhaal het aanbrengen minimaal 7 dagen achter elkaar voor het beste resultaat.

Ik moet zeggen dat ik het niet heb gebruikt als hoe het zal moeten. Ik heb gewoon de lipsticks aangebracht en hem gewoon laten zitten tot hij eraf was. Maar het klinkt allemaal in ieder geval erg goed. Ik vind de verpakkingen van de lipsticks erg mooi, ze zijn donkerrood, wat ik erg classy vind ogen. De textuur van de lipsticks vind ik heel erg fijn, ze zijn heel erg zacht en verzorgen je lippen goed. Er zit wel een echte lipstick geur aan, wat ik niet storend vind, maar anderen vinden dat misschien wel. De lipsticks zijn heel erg dekkend, ze geven goed kleur af en blijven vrij goed zitten. Ze blijven dus wel goed zitten, maar een maaltijd overleven ze niet helemaal. Of mijn lippen er meer volume van krijgen kan ik niet zeggen, maar doordat de lipsticks goed kleur bevatten, vallen ze wel meer op. Ik vind dit echt hele fijne lipsticks.

Zoals je ziet dekken ze heel erg goed, en geven ze goed kleur af. Ook hebben de lipsticks een mooie glanzende finish.


Ik vind ze stuk voor stuk mooi, 100 nude is echt een perfecte nude voor mij, 200 natural is een wat donkere ‘nude’, ook deze vind ik heel mooi. 302 Fuchsia fatal is echt een shocking pink kleur! Ik vind het echt een geweldige knalroze kleur, i love it. En 402 rouge noir is een hele mooie rode kleur, die je moet durven dragen.

Pluspunten:

 • Veel kleurkeuze
 • Mooi uiterlijk
 • Smeren fijn
 • Verzorgen je lippen goed
 • Blijven vrij goed zitten
 • Heel erg goed gepigmenteerd

Minpunten:

 • Prijs (€19,50 per stuk)
 • Typische lipstick geur

Ik vind deze lipsticks echt hele grote aanraders. Ze zijn mooi, smeren fijn, en verzorgen mijn lippen erg goed. Of ze echt volume geven kan ik niet zo goed zeggen, maar je lippen trekken zeker de aandacht als ze deze kleurtjes op hebben. De pupa rapid action lip volumizing lipsticks zijn vanaf april 2011 verkrijgbaar bij Pupa. Ze zitten in het vaste assortiment en kosten €19,50 per stuk.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

 1. Wat een mooie kleuren, vooral de 100 en 200 vind ik erg mooi.
  Ik heb eigenlijk nog nooit een lipstick van Pupa geprobeerd, wel eens een mascara en een lipgloss en was hier toen erg tevreden over!

Plaats een reactie