Remington komt met een nieuwe stylingtang! De Remington Stylist Perfect Waves geeft je haar beachy waves alsof je net van het strand bent teruggekeerd. Met deze tang is het easy peasy en heb je in een handomdraai een prachtige golven in je haar. Natuurlijk kon ik niet wachten om dit product te testen.
 photo Untitled2913_zpsb5e2eed3.jpg

 photo Untitled2914_zps05c0c2fa.jpg
De Remington Perfect Waves is een tang waar je je haar tussen klemt. Door het patroon in de tang en de hitte krijg je zo simpel golven in je haar. De tang verhit tussen de 150 en 210 graden. Je kan zelf bepalen hoe warm je hem wil hebben. De tang warmt ontzettend snel op, ik hoefde maar een minuut te wachten voordat ik aan de slag kon.

 photo Untitled2915_zps708e5756.jpg

 photo Untitled2916_zps16d06ce6.jpg
De tang bevat golvende platen en is anti-statisch en keramisch. Na een uur schakelt de tang ook automatisch uit. Ideaal voor als je het een keer vergeet! De tang ligt makkelijk in je hand en heeft een draaibare snoer.

 photo Untitled2918_zpsae52df45.jpg

 photo Untitled2917_zps729a8ffd.jpg
Ik moest wel even wennen toen ik de tang voor het eerst gebruikte. Het is de bedoeling dat je van boven naar onder werkt. Ik heb hem niet op z’n warmste gebruikt, maar ongeveer in het midden. Mijn haar is vrij dun en vaak als ik het krul, zakken de krullen heel snel uit. Even was ik bang dat mijn haar niet geschikt zou zijn, maar ik bleek gewoon te ongeduldig te zijn. Je moet een redelijk dikke pluk pakken en deze er goed tussen doen. Dan houd je de tang even een paar minuten vast en vervolgens schuif je een stukje naar onder in dezelfde pluk. Dit herhaal je tot aan de onderkant. Ik merkte dat mijn haar steeds meer golven kreeg en het ging dus echt super makkelijk.

 photo Untitled2919_zps21f1d3e6.jpg

 photo Untitled2920_zpsed0f0a96.jpg
De Perfect Waves is ideaal voor de dames onder ons die graag iets anders met hun kapsel willen en daar niet teveel tijd aan kwijt willen zijn. Wel denk ik dat het lastig is om deze tang te gebruiken als je wat korter haar hebt. Als je de tang eenmaal onder de knie hebt, ben je binnen no time klaar met heel je coupe. Ook laat de tang je haar mooi glanzen, wat ik echt een dik pluspunt vind.

De golven blijven ook goed in je haar zitten. Ik had het ’s middags gedaan en ’s avonds toen ik naar bed ging zat het er nog prima in. De volgende dag had ik ook nog golven in mijn haar, maar natuurlijk wel iets minder dan toen het net gedaan was.

 photo Untitled2921_zpsc4f9ea0d.jpg
Links zie je mijn ‘normale’ haar en recht heb ik de Perfect Waves gebruikt. Zoals je ziet heb ik mooie, subtiele golven in mijn haar gekregen. Een echt beachy effect. En dat effect krijg je in 20 minuten, het kan zo simpel zijn.

 photo Untitled2925_zpsbcf45d3e.jpg
En dit is het van de voorkant! Ik vind het echt heel erg geslaagd. Het is subtiel en dus hartstikke draagbaar voor overdag. Omdat het zo simpel en snel gaat, kun je het makkelijk voor je werk of school even doen. Ik denk dat ik nog heel vaak naar deze tang ga grijpen.

 photo Untitled2924_zps15608344.jpg

 photo Untitled2922_zps08ba16dd.jpg
Altijd heb ik al golven in mijn haar gewild en met dit resultaat krijg je toch wel even het BeyoncΓ© gevoel.

 photo Untitled2923_zps930bd737.jpg
Oke, ik heb nu echt genoeg gezegd. Volgens mij is het duidelijk dat ik een mega fan ben van deze tang. Ik vind het echt heel erg handig en het resultaat is super mooi.

 

De Remington Stylist Perfect Waves tang is vanaf nu verkrijgbaar. Hij is onder andere te koop bij de Douglas.

Remington Stylist Perfect Waves – €44,99
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

27 reacties

  1. Ik hoor hier zoveel positieve verhalen over. Ik heb gisteren de tang ook besteld bij kijkshop. Ik ben nu aan het wachten dat ze mij de tang brengen want als het goed is komen ze tussen 13;30uur – 15;30 uur πŸ˜€ Ik ben dus heel erg benieuwd.

  2. Staat je echt ontzettend mooi! Mijn vriend wilde deze aan mij cadeau doen, maar ik weet niet of het wel gaat werken met mijn kortere haar.

  3. Ik moest eerst een beetje wennen aan het idee, deed mij denken aan vroeger dat je je haar invlecht en gaat slapen en de volgende dag zo’n mega kapsel hebt.. haha! Maar ik vind het nu echt super leuk en de tang staat op mijn wishlist πŸ˜€

  4. staat je mooi!
    ik vind het ook altijd mooi staan, waves in mijn haar! ik gebruik zelf een tang met grotere platen, ook mooi πŸ™‚

  5. Pingback: Een kijkje in mijn leven #25

  6. Heb hem laatst in de aanbieding gekocht bij Kijkshop en ben echt blij met het resultaat! Heb al veel complimenten gekregen!

Plaats een reactie