Deze lipstick heb ik gekocht toen ik op vakantie was in engeland. Hij is daar een stuk goedkoper dan hier dus kon ik hem niet laten liggen. Ik zelf vind de lipsticks van rimmel altijd erg fijn. Ik had er nog geen uit deze lijn, dus was er wel benieuwd naar en kon hem niet laten liggen.

Lees mee!

Ik vind het uiterlijk van rimmel producten meestal heel mooi, ook bij deze lipstick weer vind ik het uiterlijk geslaagd. Het is een mooie huls die niet goedkoop oogt. Ik heb de kleur vintage pink, dit is een oud roze kleur, die je wel ziet zitten maar niet in your face is. De textuur is erg prettig, hij blijft goed op je lippen zitten en smeert fijn. Je kunt er gerust iets mee eten of een glaasje water drinken want de lipstick gaat er niet in een keer af, wel vervaagt hij een beetje maar dat vind ik niet zo heel erg. Al met al vind ik dit een erg fijne lipstick, in nederland kost hij denk ik iets van €10,- maar ik had hem in engeland voor ongeveer 4,50 pond gekocht, een stuk goedkoper. Of ik er €10,- aan uit zou geven weet ik niet, dat vind ik hem denk ik niet waard, maar als je in engeland bent zou ik er zeker even naar kijken!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

Plaats een reactie