Sans Soucis komt met een nieuwe collectie, namelijk de natural colors. Deze lijn staat in het teken van zijn natuurlijke kleuren. Natural colors weerspiegelt de prachtige kleuren composities, harmonieën en contrasten van de natuur. De collectie is opgebouwd uit klassieke kleurtheorieën die passen bij iedere vrouw. Ik mocht van deze lijn een lipgloss uittesten genaamd touching cashmere. Een kleurtje die ik al vanaf het begin af aan erg mooi vind.

De lipgloss komt in een mooie strakke verpakking, met het merk erop. Ik vind het matte zwart erg mooi ogen. En de kleur ziet er prachtig uit in zijn huls!

Het kwastje van deze lipgloss vind ik heel erg fijn. Aan de ene kant is hij plat en de andere kant een beetje bol. Natuurlijk is het het fijnste om hem met de platte kant aan te brengen. De lipgloss is vrij plakkerig maar niet storend, ook heeft hij een hele fijne geur. Het is een mooie roze kleur met een mooie glans. Hij blijft vrij goed zitten, maar niet langer dan een andere lipgloss. Hij voelt heel erg zacht en fijne aan op mijn lippen, ik wil iedere kleur uit deze collectie!

De lipgloss op mijn hand. Zie je die mooie shimmer erin?!


Mijn lippen zonder iets.


Mijn lippen met de lipgloss, ik vind de kleur echt amazing!


Full face foto.

 

Pluspunten:

  • Mooie verpakking
  • Fijne applicator
  • Mooie kleur
  • 10 verschillende kleuren
  • Fijne geur
  • Plakt een beetje, daardoor blijft hij beter zitten

Minpunten:

  • Prijs (€12,95)
  • Verkrijgbaarheid

Ik ben echt heel erg tevreden over deze lipgloss, ik heb er weer een favoriet bij! Voor verkoopinformatie kun je terecht op www.beautyservice.com. De lipgloss kost €12,95 per stuk.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

Plaats een reactie