Sans Soucis komt deze winter met een natural colors winter look. In deze collectie komen verschillende mooie producten uit, waaronder een highlight & concealer. Vandaag ga ik jullie hier wat meer over vertellen.

Het is dus een twee in één product. Het product bevat een highlighter en een concealer. Ik vind de verpakking er mooi uitzien, strak en duidelijk!

Dit zegt Sans soucis over het product:

Dit innovatieve duo product maakt het mogelijk om tekenen van vermoeidheid, donkere schaduwen en onregelmatigheden van de huid in een mum van tijd te laten verdwijnen – voor een frisse, heldere teint! De Highlighter kant reflecteert het licht en verbergt donkere schaduwen en tekenen van vermoeidheid. De teint ziet er stralend en fris uit. De Concealer kant compenseert roodheid en onregelmatigheden van de huid in een handomdraai en geeft een gelijkmatige en gladde teint.

Dat klinkt er goed en kan ik ook goed gebruiken als ik heel eerlijk moet zijn!

Aan de ene kant zit dus een concealer, die je kunt aanbrengen met de sponsapplicator.

Aan de andere kant zit een highlighter, waarbij je gebruikt kunt maken van een kwastje.

Ik heb eerst gewoon de concealer over mijn gezicht aangebracht, wat me heel erg opviel is dat hij heel erg geel is. Voor mij niet zo’n probleem, want ik heb een gele ondertoon. Maar ik vond hem toch iets té geel. De highlighter daarentegen heeft juist een roze ondertoon. De concealer dekt heel erg goed en is heel erg zacht dus je kunt hem goed in de huid kloppen. De highlighter geeft mijn gezicht iets extra’s, ik krijg een frissere uitstraling, dus dit is ook zeker een fijn product. Het is overigens ook super handig om mee te nemen, twee producten in een! Ik vind het een fijn product, maar helaas komt er maar één kleur uit in deze lijn. Aangezien hij voor mij al vrij donker/geel is, is hij voor hele bleke meiden dat zeker. Jammer want ze werken beiden heel erg goed!

Links de highlighter en rechts de concealer.

 

Pluspunten:

 • Handig een twee in één product
 • Mooie verpakking
 • Handig mee te nemen
 • Dekt goed
 • Verbergt donkere cirkels
 • Geeft me een frissere uitstraling

Minpunten:

 • Maar een kleur, die vrij geel is
 • Prijs (€21,00)

Ik vind dit een heel erg fijn product, het is alleen jammer van de kleur. Ook is het erg jammer dat er maar een kleur is. Maar de concealer werkt wel heel goed, net als de highlighter, ik krijg er een stuk frissere blik van. De Sans Soucis natural colors perfect look highlight & conceal kost €21,00. Voor meer informatie kun je terecht op www.beautyservice.com.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

 1. wanneer dit de juiste kleur zal zijn vind ik hem nog niet eens zo heel duur, aangezien je twee producten ervoor hebt.

 2. Wat jammer van de gele kleur!
  Ik ben gek op duo verpakkingen omdat ze zo makkelijk zijn om mee te nemen in je tas.
  Maar als de kleur verkeerd is vrees ik dat ik er weinig aan zou hebben.

Plaats een reactie