Crack nagellak, iets wat helemaal hot is op dit moment. Ik vind het zelf erg leuk, het geeft een leuk effect aan je nagellak en het is zo gebeurd. De meeste standaard kleuren, die vrijwel overal te vinden zijn, zijn zwart en wit. Maar sinds kort heb ik een leger groene in mijn bezit. Echt een heel gaaf kleurtje. Hij is van het merk Seba, kost €5,95 en is te koop op www.tuttebelshop.nl.


Seba was een voor mij, nog onbekend merk. Maar op www.tuttebelshop.nl hebben ze heel veel verschillende kleuren crack nagellak van dit merk. Ik heb de leger groene, omdat dit mij wel een leuk crack kleurtje leek. Crack nagellak doet mij denken aan krokodillen, daarom leek het me leuk om een groene kleur te testen. Ik gebruikte onder dit lakje het lakje van P2 into lace LE in de kleur 040 preference, een mooi aarde kleurtje. En daarmee ontstond er een leuk effect.

Ik heb een base- en topcoat gebruikt, en 2 laagjes nagellak van P2. Daarna heb ik een dekkende laag van de crack nagellak aangebracht. Je zag al meteen de nagellak ‘cracken’, ik vind het altijd erg leuk om dat te zien en het effect is ook erg goed. Hij crackt goed en door de kleuren die ik heb gebruikt vind ik het een erg mooie combinatie geworden. Het crack lakje is heel erg fijn, zeker een aanrader!

Seba crack nagellak is voor €5,95 te koop op www.tuttebelshop.nl. Een prima prijsje vind ik zo. Ze hebben nog veel meer andere kleuren, dus het is zeker de moeite waard om even de site te bezoeken. Ze verkopen er ook nog andere leuke dingen.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Normaal gezien vind ik Crackle nagellak niet zo mooi. Dit vind ik weer wel mooi uitzien, doordat de kleuren bij elkaar passen. Leuk effect en leuk prijsje.

  2. Leuk dat de crackle nagellak een keer een andere kleur heeft! Staat leuk bij de basislak 😀

Plaats een reactie