Gister zagen jullie hem al in mijn bestelling, vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over een van de nieuwste palettes van Sleek. Het oh so special palette, vrij populair en bekend om zijn mooie neutrale kleuren. De meeste Sleek palettes trekken me niet, door de té felle kleuren, maar het oh so special palette heeft mooi kleuren voor overdag. Er zitten roze, paarse en een paar bruintinten in, perfect voor zowel overdag als ’s avonds.

Dit Sleek palette, komt als ieder ander Sleek palette in een doosje. Als het goed is, zijn de doosjes van de gewone oogschaduw palette, van plastic en doorzichtig. De LE’s hebben vaak een kartonnen doosje. Ik vind dit doosje er erg mooi uitzien. Het laat ook de kleuren zien die er in het palette zitten.

Het doosje van het palette zelf, is mooi mat zwart. Ik vind het jammer dat hier niet de versieringen op staan, die wel op de kartonnen doosjes staan. Ik vind wel dat de palettes van Sleek altijd heel moeilijk open gaan. Je moet er echt je nagel onderzetten, om hem open te kunnen trekken. Maar voor de rest vind ik de verpakking erg mooi.


Het leuke aan dit palette is, is dat de kleurtjes een naam hebben. De palettes die standaard in het assortiment zitten, hebben dit niet. Ik vind de namen ook erg leuk, alleen vind ik het doorzichtige plastic waar de namen op staan irritant. Ze hadden het beter achterop kunnen drukken.


De kleuren die in dit palette zitten vind ik echt heel erg mooi, ze zijn goed te combineren en heel erg draagbaar. Er zitten kleuren die wat lichter zijn, maar ook opvallende en donkere kleuren. Het pigment, is zoals altijd, erg goed bij de palettes van Sleek. De oogschaduws zijn erg zacht, en kruimelen een klein beetje. Maar dat vind ik niet heel erg. De kleuren zijn goed te blenden. Ik ben erg tevreden over dit palette, en gebruik hem erg veel. Zoals je misschien kunt zien, is Bow (kleur linksboven) kapot geweest, ik heb hem terug in het palette gekregen. Helaas is het pigment niet meer zo heel oke.


Hier zie je de eerste rij. Bow (amper zichtbaar), Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz en Celebrate. Ik vind de kleuren erg goed gepigmenteerd en ook apart, ik had deze nog niet in mijn collectie.


Hier zie je de tweede rij van het palette. Pamper, Gateau, The mail, Boxed, Wrapped up en Noir. Ook erg mooi gepigmenteerd, prachtige kleuren.

Mijn favorieten zijn: Organza, Celebrate, Gateau, Gift basked en Wrapped up.


Een snelle look gemaakt met Organza, Celebrate en Gateau.

Pluspunten:

  • Mooie verpakking (zowel doosje als palette zelf)
  • Mooie kleuren
  • Goed pigment
  • Blenden goed, voelen zacht aan
  • Zowel shimmer als matte kleurtjes

Minpunten:

  • Verkrijgbaarheid (alleen online)
  • Kruimelen een beetje
  • Het palette zit tijdelijk in het assortiment

Sleek is helaas alleen online verkrijgbaar, het palette is volgens mij een LE, dus als je hem wilt, moet je er snel bij zijn. Het palette kost €7,25 en is o.a. verkrijgbaar op www.enchantra.eu en www.boozyshop.nl. Ik vind dit zeker een aanrader, dus krijg je de kans, dan zal ik hem in je mandje gooien.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Heb deze thuis liggen, maar nog niet aangeraakt, haha! Krijg het palette niet goed op de foto. Heb original ook, die krijg ik ook niet op de foto dus ook onaangeraakt.. Vind original echt veel mooier dan Oh So Special. Oh So Special is misschien toch niets voor mij, niet helemaal mijn kleuren.. =)

  2. Pingback: Beauty | I Heart Makeup #Selfie palette - GlambeautyGlambeauty

Plaats een reactie