Zoals jullie misschien al weten, heb ik laatst heel onverwacht een paar producten van Smashbox kunnen scoren. Ik kocht vier hele mooie producten, waarvan ik er vandaag twee ga reviewen. De andere twee zullen later verschijnen, anders werd het artikel te lang.

Het oogschaduw trio en de lipstick komen in mooie doosjes. Ik vind het altijd mooi als producten in een doosje komen, het geeft een luxe gevoel, en het is altijd leuk om doosjes uit te pakken!

Links zie je een oogschaduw trio in de kleur on stage. Rechts een lipstick in de kleur magnificent. Zien alleen al de verpakkingen er niet prachtig uit? Heel mooi strak, zonder te veel poespas. Strakke letters, daar houd ik van.


Op de producten zelf, staat ook duidelijke informatie en gegevens.


Smashbox eye shadow trio – On Stage
Als eerst ga ik het met jullie hebben over het oogschaduw trio wat ik heb gekocht. Ik koos er eentje, met hoe kan het ook anders, vrij neutrale kleuren. Deze zijn goed te gebruiken overdag, maar kunnen zeker ook naar een feestje. De verpakking vind ik mooi, het trio heeft een draaideksel die makkelijk te verwijderen is en goed afsluit. De oogschaduws voelen vrij zacht aan en zijn zeer goed gepigmenteerd. Een van de drie is shimmery, de andere twee zijn vrijwel mat.

De oogschaduws brengen fijn aan en zijn goed te blenden. Ze kruimelen niet en hebben ook geen fall out, wat echt een pluspunt is. Het enige wat echt een minpunt is, is dat Smashbox heel erg moeilijk te verkrijgen is. Ik stuitte er dan toevallig op in Dordrecht. Maar ze verkopen het niet in winkels met meerdere fillialen. Dit kleurtje is helaas ook discontinued. Daarom was het ook daar verkrijgbaar, dat waren opgekochte producten. On Stage is hier en daar nog wel te vinden op internet. Prijzen verschillen, maar het is zeker een aanrader.

Swatches met flits, zoals je ziet is er eentje heel erg shimmery en de andere twee vrijwel mat. Ze zijn allen goed gepigmenteerd.

Swatches zonder flits.

 


Smashbox photo finish lipstick – Magnificent
Een ander product, wat helaas ook dicontinued is, is deze mooie lipstick van Smashbox. De verpakking vind ik wederom prachtig. Het is een mooie grijze spiegelende verpakking. De kleur van de lipstick neigt naar bruin, maar je ziet ook duidelijk roze erin. Moeilijk te beschrijven. Hij smeert super fijn, is heel romig en ruikt goddelijk naar vanille. Ik heb ook het gevoel dat mijn lippen meteen verzorgt worden. Hij is ook goed gepigmenteerd, dus je hoeft niet eerst vijf keer te smeren.

De lipstick glanst mooi als je hem op hebt. Maar hij is niet heel erg shimmery. Ik wil zeker meer van deze lipsticks, ze worden ook gewoon nog verkocht, alleen dit kleurtje helaas niet meer. Ook deze lipstick is hier en daar nog verkrijgbaar op internet.

Op mijn arm, het is echt een warme kleur.


Mijn lippen zonder iets.


Mijn lippen met Magnificent, helaas niet helemaal scherp.

 

Ook maakte ik nog een ooglook met het oogschaduw trio, en een full face foto met beide producten!Ik heb de shimmery gouden kleur over mijn gehele bewegende ooglid aangebracht. De rood/bruine kleur in mijn crease, en de witte kleur als highlighter.


Full face foto met de producten!

Ik ben erg blij met de lipstick en het oogschaduw trio. Ik kocht ze in Dordrecht bij een winkeltje genaamd ‘De Gulle Gaper’. Beide producten kosten €5,00.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Wauw, ziet er mooi uit Danique 🙂 Mooie foto’s! En die laatse full face foto is echt mooi!

  2. Ontzettend mooie producten, bofferd! Als ik bij Dordrecht woonde wist ik het wel, dat oogschaduw trio is echt prachtig 😀

Plaats een reactie