Een tijdje geleden liet ik jullie al deel 1 van de smashbox producten zien, waarin ik de oogschaduw en lipstick reviewde. Vandaag laat ik jullie de overige twee producten zien die ik heb gekocht, namelijk een cream eyeliner palette en een prachtige vloeibare highlighter. Benieuwd? Lees dan snel mee!

Ook deze producten kwamen weer in een mooi doosje die goed afgesloten zaten. Ik vind dat een fijn gevoel geven, want zo weet je zeker dat het product nog niet gebruikt is. En het geeft natuurlijk altijd een extra luxe gevoel!

De verpakkingen van de producten vind ik ook mooi. De highlighter zit in een mooie pompflacon met een mat zwarte dop. Het cream eyeliner palette is ook mat zwart en er staat in mooie grote letters Smashbox op. Ik hou van mooie verpakkingen.


Smashbox cream eyeliner palette – proof ($32,00)
In dit mooie cream eyeliner palette zitten 10 kleurtjes eyeliner en een handig kwastje. Waar ik later pas achter kwam, toen ik dit product op internet opzocht, dat er twee verschillende versies zijn. Namelijk de ‘proof’ die heb ik en je hebt ook nog een ‘metallic’ versie. De kleurtjes die ik heb zijn gewoon creamy en twee bevatten er een soort van shimmer. Ik vind de kleurtjes allemaal heel draagbaar voor overdag en de substantie is ook heel goed.

Er komt veel kleur van af en ze trekken een mooie duidelijke lijn. Het kwastje wat er bij zit vind ik overigens helemaal niet slecht. Ik heb hem gebruikt en vond hem prettig werken. Er zit ook nog een spiegel in het palette, dus ideaal om mee te nemen! Sowieso is het handig om 10 kleuren verschillende cream eyeliner in een palette te hebben. Ja, ik ben blij met deze eyeliners!

Wat ook nog een leuk detail is, is dat alle kleuren een naam bevatten. Volgens mij is dit gewoon dezelfde volgorde als in het palette, dus van links naar rechts. Leuke namen hebben ze trouwens ook!

En hier zie je alle kleurtjes op mijn arm! Dit palette is nog steeds verkrijgbaar in tegenstelling tot de oogschaduw en lipstick. Je kunt hem vinden op www.smashbox.com en daar kost hij $32,00. Gelukkig heb ik hem kunnen scoren voor €5,00.

 


Smashbox artificial light luminizing lotion, diffuse – Luminous pearl ($26,00)
Het volgende product ben ik ook enthousiast over. Het is een vloeibare highlighter die het licht echt prachtig weerkaatst. Er zijn drie verschillende kleuren, Luminous pearl (die heb ik, en is een beetje zilver/wit), Luminous bronze (met een donkere ondertoon) en Luminous peach (met een natuurlijke ondertoon). Wat een prachtig product is dit. Het is ook nog eens heel zuinig in gebruik, je hebt maar een erwtje nodig om een mooie highlight aan je wangen te geven. De eerste keer had ik ook veel te veel op mijn vinger, dus daar moet je wel even mee uitkijken.

De highlighter komt in een handige pompflacon en er zit ook nog eens heel veel in. Vooral in het licht is deze highlighter prachtig. Ik ben er heel blij mee en voor een feestje is hij super (voor overdag trouwens ook)!

Ook deze highlighter is gewoon nog verkrijgbaar. Hij kost $26,00 op www.smashbox.com. Ik scoorde hem voor €5,00.

 

Ik ben echt heel erg tevreden over de producten die ik heb gekocht. Ik kan beide producten aanraden. Ik kocht zo voor heel veel minder geld bij De Gulle Gaper in Dordrecht. Als je daar ooit komt, zou ik zeker eens kijken, want er lagen stapels met make-up van Smashbox!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. heb je ze pas gekocht zit gelijk te verzinnen hoe ik morgen met de scootmobiel eff naar dordrecht kan…
    wil die highliter hebben

  2. zo leuk dat je de producten voor zo weinig hebt kunnen krijgen terwijl ze normaal veel duurder zijn

  3. Echt superproducten 🙂 Als ik dichter bij Dordrecht woonde wist ik het wel!

  4. Zelf heb ik ook zo’n eyeliner doosje en vind hem erg handig! Wel heb ik andere (opvallendere) kleuren 🙂

Plaats een reactie