Als jullie mij al wat langer volgen, weten jullie misschien wel dat ik dol ben op sieraden. Ik hou van de meest uiteenlopende sieraden, opvallend, groot maar bijvoorbeeld ook strak en simpel. Laatst ontving ik prachtige sieraden van het merk Speechless Jewelry. En dan ook nog eens in mijn lievelingskleur als het gaat om sieraden: rosé goud.
 photo Untitled3859_zpse4e2485c.jpg
Waar Speechless Jewelry zich mee onderscheidt zijn de prachtige quotes die zijn verwerkt in hun sieraden. In totaal zijn er vier verschillende armbanden en één ring. Maar het leuke is dat alle sieraden er in drie verschillende uitvoeringen zijn: rosé goud, geel goud en wit goud. Alle sieraden zijn vervuld met 18 karaat van het materiaal.

 photo Untitled3857_zpsc67905bf.jpg
 photo Untitled3858_zps3b82873d.jpg
Wat echt ontzettend leuk is, is dat de sieraden in een prachtig doosje verpakt worden. Zo is het net alsof je een klein cadeautje uitpakt.

 photo Untitled3860_zps06bfab99.jpg
Ik ontving onder andere deze prachtige rosé gouden armband. Op deze armband staat de quote ‘Hold on to your dreams’. Wat me direct opviel is dat de sieraden van een stevig materiaal zijn. Je ziet er gewoon aan af dat het goede kwaliteit is. Het is prachtig afgewerkt en de tekst staat er heel erg mooi in.

 photo Untitled3861_zps6d45ec6f.jpg
 photo Untitled3862_zps90953812.jpg
Wat me ook opviel is de sluiting van de armband. Ook deze is prachtig afgewerkt. Je moet eerst het haakje loshalen en vervolgens kan je de armband openmaken. Zo kun je hem dus gemakkelijk om doen en is hij voor iedereen passend. Ik houd echt van zulke afwerkingen.

 photo Untitled3863_zps12123e39.jpg
De armband is eigenlijk heel simpel en strak, maar ik vind het toch heel erg uniek. Ook zijn de quotes erg krachtig en inspirerend. Naast deze heb je nog de volgende quotes: ‘Live life, laugh lots, love forever’, ‘Never give up on things that make you smile’ en ‘Follow your heart’.

 photo Untitled3864_zps329fc04c.jpg
 photo Untitled3865_zps1b715d2f.jpg
Wat ik zo leuk vind aan deze armband, is dat ik hem kan combineren met mijn horloge. Mijn horloge is namelijk ook rosé goud en dit maakt het helemaal af. Ik ben echt heel blij met dit sieraad.

 photo Untitled3866_zpsebb1c579.jpg
Daarnaast ontving ik ook een prachtige rosé gouden ring, die ik ook perfect met mijn andere sieraden kan combineren. Ook hier staat weer een mooie quote op: ‘Forever never ends’. De ringen zijn er nu nog maar in één versie, maar wie weet komen er binnenkort nog andere uit. Ik vind ook deze quote erg inspirerend.

 photo Untitled3867_zps48d7aa42.jpg
Net als bij de armband is de ring van een prachtige kwaliteit. De afwerking is mooi en de woorden staan er heel erg mooi in. De ringen zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten.

 photo Untitled3868_zpsbe0bf3d2.jpg
 photo Untitled3869_zpsdf2c925a.jpg
Ik vind de ring echt prachtig. Hij sluit hartstikke mooi aan en zit fijn. Doordat er weinig poespas aan de ring is toegepast, merk je amper dat je hem om hebt, en dat maakt het zo fijn.

 photo Untitled3870_zps5f348fa1.jpg
O wauw! Ik ben echt een enorme fan geworden van de Speechless Jewelry sieraden. De kwaliteit vind ik echt heel erg mooi en de quotes zijn heel erg inspirerend. Binnenkort komt er ook een prachtige nieuwe collectie uit, waar ik uiteraard zeer benieuwd naar ben. De ‘Hold on to your dreams’ armband in rosé goud kost €49,99. De ‘Forever ends never’ ring kost €29,99.

Ben jij nou ook benieuwd geworden naar de sieraden van Speechless Jewelry? Houd de website dan in de gaten! Ik mag namelijk een prachtig sieraad weggeven aan één van jullie.

Vind jij sieraden met een quote ook zo inspirerend?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Waaaauw! Ik ben even sprakeloos. Wat een super mooie sieraden. Dit is echt helemaal mijn ding, want ik hou van quotes. Ik heb ook een boekje vol met quotes. 😀

  2. Pingback: Win: Speechless Jewelry armband |

Plaats een reactie