Een hele tijd geleden kocht ik deze oogschaduw van Too Faced in de uitverkoop met 50% korting. Too Faced, korting en bruintinten, dat klonk natuurlijk als muziek in de oren, dus nam ik deze oogschaduw meteen mee. Hij kwam in mijn to review doos terecht en ik was hem stiekem een beetje vergeten, tot ik hem laatst weer tegen kwam. En oh-oh-oh, wat ben ik blij dat ik hem tegen kwam!
 Untitled2553_zps96046ae3.png
Natuurlijk komt de oogschaduw in een super schattig doosje. We zijn natuurlijk niet anders gewend van het merk Too Faced. Daar krijgen ze zeker al pluspunten voor.
 Untitled2554_zps8dce1928.png
Wat erg handig is aan het doosje, is dat je de bovenkant kan optillen en dan zie je welke kleur het is. Ook staat er nog super schattig ‘I’m a prisoner of my beauty’. Isn’t that cute?

 Untitled2555_zps75515ab0.png
Lovey Dovey is een dubbele oogschaduw. Hij bevat een donkerbruine kleur met veel shimmer en een champagne kleur met shimmer. Ideaal om met elkaar te combineren en zeer draagbaar.
 Untitled2556_zps1943667d.png
De oogschaduw is geweldig gepigmenteerd. Ik ben echt een groot fan van de oogschaduw van Too Faced en dit wordt ook zeker weer een favoriet van mij. Hij kruimelt niet, brengt fijn aan, is goed te blenden en mooi te combineren. Ook blijft hij goed zitten met een oogschaduwbasis. En kijk nou naar het doosje, die is toch ook gewoon mooi om in je stash te hebben?
 Untitled2557_zpse76ce14d.png
De oogschaduw is dus goed gepigmenteerd en bevat een boel shimmer. Ik zelf vind de kleuren echt heel erg mooi!

 

Ik ben fan van deze oogschaduw. Lovey Dovey kocht ik destijds met 50% korting voor €10,30 bij de Sephora. Ik ben bang dat deze dan ook niet meer verkrijgbaar is omdat hij in de sale was. Maar ik wilde jullie er toch niet van weerhouden om hem te laten zien. En waarschijnlijk verkopen ze nog wel andere duo’s van Too Faced. De kwaliteit is in ieder geval super.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

23 reacties

  1. Oh my, wat is die mooooi. <3 En voor 10 euro valt de prijs ook echt nog heel erg mee! Die shimmer er in is ook echt prachtig, me likey!

  2. Prachtige kleuren hoor. Jammer dat ze er waarschijnlijk niet meer zijn, erg fijne kleurtjes dit. 🙂 liefs

  3. Too Faced heeft altijd wel leuke en mooie make-up! Wel een beetje duur, maar op zich wel zijn geld waard!

    Deze kleurtjes zijn ook echt heel mooi!

Plaats een reactie