Dit mooie palette zagen jullie al voorbij komen in mijn shoplog. Vandaag review ik hem uitgebreid voor jullie. Ik zelf had dit palette nog nooit op internet gezien, of swatches daarover. Maar toen ik in de Sephora stond en de kleurtjes zag kon ik hem niet laten liggen. Het palette bevat 8 oogschaduws, 4 lipglosses en 1 blush. Handig om mee te nemen!

Het palette komt in een mooi doosje. Ik vind de vormgeving van Too Faced altijd prachtig. De verpakkingen zijn helemaal mijn stijl en ik kan daar uren naar kijken. Ik vind een doosje echt een toegevoegde waarde, het geeft een luxe gevoel.

Het palette zelf is paars met zwart en heeft een mooie opdruk. Boven zit een klepje, en als je die open doet krijg je de oogschaduws te zien. Onder zit er een soort van laatje, waar de lipglosses en blush in zitten. De verpakking is vrij klein, en daarom dus makkelijk mee te nemen.

De oogschaduw kleurtjes zijn echt prachtig. Precies waar ik van hou, neutraal maar niet saai. Het palette bevat 8 oogschaduws die goed met elkaar te combineren zijn en die goed draagbaar zijn. Zoals we gewend zijn van Too Faced is het pigment echt heel erg goed. De oogschaduws kruimelen niet en blijven goed zitten met een basis. Ook heb ik geen fall out als ik ze aanbreng. Ze voelen zacht aan en blenden goed. Top dus.


Ook bevat het palette dus 4 lipglosses en een blush. Ook deze kleurtjes zijn goed draagbaar en vooral de blush vind ik prachtig. Meestal ben ik niet zo fan van lipgloss in een palette, maar deze lipglosses ruiken niet alleen lekker, je ziet ze ook nog op je lippen. Ze zijn niet zo kleurrijk als in het palette, maar je ziet ze wel.

De blush is een mooi roze/peach kleurtje met gouden shimmer. Ik vind hem echt prachtig staan. Hij geeft me een mooie glow. Het pigment is wederom super goed en ook deze blush heeft geen fall out. Wat houd ik toch van Too Faced!

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar de swatches!


De bovenste oogschaduw rij bevat prachtige kleuren, die allemaal goed gepigmenteerd zijn. De bruine, blauwe en groene zijn heel erg shimmery. De lichtere kleur is matter, maar ook goed gepigmenteerd. Ik vind vooral de groene kleur prachtig!


De tweede rij bevat iets lichtere kleuren, misschien niet helemaal goed zichtbaar op mijn huid, maar ook deze zijn super gepigmenteerd. De bruine en licht bruine kleur zijn vrij shimmery, terwijl de roze en gele kleur mat zijn! Ik vind dat dit palette hele mooie kleuren bevat.


Ook de lipglosses hebben een goed pigment. Ze plakken wel een beetje, maar dat vind ik niet erg. Des te langer blijven ze zitten. De geur is heerlijk, ze ruiken naar vanille. De blush vind ik een prachtige roze/peach kleur.

Ik maakte ook nog een ooglook met de 3 linkse kleuren van de bovenste rij.


Ik bracht de bruine kleur op het gehele bewegende ooglid aan, de blauwe kleur, die ook wel iets van groen in zich heeft in de crease en de highlighter op mijn wenkbrauwbot.


Full Face foto. Ik draag hier ook de blush en de rechtse lipgloss van boven!

 

Pluspunten:

 • Handig mee te nemen
 • Prachtige verpakking
 • Mooie neutrale kleuren
 • Goed pigment
 • Geen fall out
 • Oogschaduws zacht en goed blendbaar

Minpunten:

 • Prijs (€22,40)
 • Verkrijgbaarheid, alleen bij de Sephora

 

Ik ben echt zo blij met dit palette! Echt een prachtig palette met mooie draagbare kleuren. De prijs vind ik redelijk, voor €22,40 heb je 13 producten. Voor zover ik weet hebben ze helaas geen andere kleurcombinaties. Hopelijk komen die nog, want ik ben fan! Too Faced is verkrijgbaar bij de Sephora, of online.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

23 reacties

 1. Zul je toch beter moeten zoeken, als je ‘m nog nooit op internet hebt gezien. J’adore it! Gebruik hem nog steeds heel vaak!

 2. Hij is praaachtig! Nog steeds raar dat de buitenkant anders is dan de binnenkant.. Haha 🙂

 3. Ik had deze ook bijna gekocht toen ik in de VS was, hij leek me zo mooi! Nu heb ik jouw swatches zien heb ik gelijk alweer spijt, haha, vooral omdat het Urban Decay palette dat ik uiteindelijk heb gekocht eigenlijk te glitterig is voor mij 🙁 Altijd het lastige van online kopen, volgende keer ga ik eerst even live swatchen bij Sephora, maar ja, we waren zo hard aan het werk! Hoe groot is het palette eigenlijk?

  • Danique Reageer

   Het is inderdaad echt een prachtig palette! Als je de langste kant aan de zijkant hebt, en de kortste aan de boven/onderkant, is hij de helft van de bekende too faced palette (die natural eye enzo). Haha lekker duidelijk, maar hopelijk krijg je zo een indruk!

 4. Mooie palette, de pigmentatie is ook best goed. 🙂 Veel variatie ook! De look is echt gorgeous, vooral de kleur in je arcadeboog.

Plaats een reactie