Dit palette konden jullie gister al zien in mijn shoplog, het prachtige Natural eye palette van Too Faced. Dit palette wilde ik al een hele tijd, maar ik wilde hem graag in Parijs kopen omdat hij daar iets goedkoper was dan in Nederland. Er zitten prachtige neutrale kleuren in, waar ik gek op ben, dus dit palette was perfect voor mij en zeker het geld waard.


Zelfs het doosje waar het palette in zat vind ik echt super mooi, eigenlijk gewoon bijna hetzelfde als het uiterlijk van het palette zelf.

Ik vind het palette er van buiten echt heel erg mooi uitzien, mooi versierd en een mooie kleur. Ik vind de verpakking ook handig, je maakt het palette makkelijk open, waardoor je niet met je nagel in de oogschaduw of iets dergelijks kan schieten. Je hoeft alleen aan het touwtje te trekken en hij gaat open. Ook sluit hij goed, volgens mij is hij magnetisch.

Je hebt 3 verschillende rijtjes met ‘thema’s’ en kleuren. Je hebt day, dit zijn allemaal matte kleuren en erg goed – de naam zegt het al – voor overdag. Dan heb je classic, met hele classy kleurtjes, mooi voor een avondje uit. En je hebt fashion, met 3 prachtig gepigmenteerde kleurtjes. Ik vind het ook leuk dat de kleurtjes allemaal een naam hebben, die staat er namelijk gewoon boven. Ik vind het leuk dat je zoveel kan afwisselen, je hoeft niet precies het rijtje te gebruiken, maar alles kan ook door elkaar, want het past allemaal goed bij elkaar. De kleuren zijn echt heel zacht en gepigmenteerd, als ik een keer met mijn vinger er overheen ga, dan zit er al heel veel kleur aan mijn vinger. Ze voelen echt zacht aan en blenden goed uit. Ik vind het echt een super fijn palette.

Zoals je ziet zijn de kleuren echt goed gepigmenteerd, ik vind ze echt allemaal even mooi, en dit is een laagje zonder basis, dus je kunt het nog opbouwen.

Pluspunten:

  • Mooie/fijne verpakking
  • Goed gepigmenteerd
  • Makkelijk te combineren
  • Kan zowel overdag als ’s avonds
  • Verkrijgbaarheid (bij de Sephora)
  • Mooie kleuren

Minpunten:

  • Prijs (kost snel tussen de €30,00 en €40,00)

Ik ben echt heel erg blij met dit palette, ik heb hem voor €34,00 gekocht in Parijs in de Sephora, dat is zo’n €3,70 per kleur wat ik echt wel een goede prijs vind, er zitten namelijk 9 kleuren in, waar je alle kanten mee op kan. Als je het geld er voor over hebt, zou ik zeker dit palette aanschaffen.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Wouw, zΓ³ mooi! Dit pallet staat al veel te lang op mijn wishlist. Ik moet hem denk ik gewoon maar eens aan gaan schaffen.

  2. Ik hoop hem ooit echt eens te kopen! Maar de prijs zorgt er nog steeds voor dat ik hem elke keer weer terug leg in de winkel. Net iets te duur naar mijn mening.

Plaats een reactie