Jullie zagen dit prachtige palette dat ik in de sale scoorde gister al voorbij komen. Veel van jullie waren er benieuwd naar, dus daarom vandaag een uitgebreide review.

Zoals we gewend zijn van Too Faced komt ook dit palette weer in een mooi doosje. Ik vind dat zeker luxe en iets extra’s geven.

Ik vind de vormgeving van het palette zelf ook weer prachtig. Het heeft iets duisters met dat oog, en ja het is natuurlijk het smoky eye palette, dus het mag lekker donker!

Het palette werkt als ieder ander, je trekt aan het lusje en het doosje gaat open. Ik vind dit systeem echt heel erg leuk bedacht, de verpakking is gewoon prachtig.
Het palette bevat dus negen kleurtjes. Drie grote en zes kleinere. Zoals je ziet zitten er zowel neutrale als wat fellere kleurtjes in dit palette. Boven zie je wat neutralere kleuren, makkelijk te combineren voor overdag. Ik vind alle kleuren stuk voor stuk mooi, maar ik vind dat Classic smoke een mooie highlighter mist. Er zitten daar alleen maar donkere kleuren.

Ook bij dit palette zitten kaartjes met hoe je de looks kan creëren. Maar natuurlijk kun je ook gewoon doen waar jij zin in hebt en de kleurtjes uit het palette lekker door elkaar gebruiken.

Zoals we weten is het pigment van Too Faced geweldig! Zo ook bij dit palette. De kleurtjes voelen lekker zacht aan, blenden mooi en zijn goed gepigmenteerd. Er komt vrijwel geen fall out voor, wat ik echt een pluspunt vind bij donkere kleurtjes. Ik ben heel erg fan van de oogschaduw van Too Faced.

Check deze prachtige kleurtjes! Het pigment is bij elk kleurtje aanwezig. Ze bevatten trouwens allemaal een shimmer, de ene wat meer dan de ander. Prachtig voor looks voor feestjes!


Look gemaakt met enkele kleurtjes uit het palette!

Pluspunten:

  • Prachtige verpakking
  • Luxe gevoel
  • Goed pigment
  • Mooie kleuren
  • Goede kwaliteit
  • Geen fall out

Minpunten:

  • Verkrijgbaarheid, Sephora zit niet bij iedereen in de buurt

Ik ben zeer tevreden over dit palette en als je hem in de sale kunt scoren zou ik dat zeker doen! Ik nam dit pareltje namelijk mee voor maar €20,-. Houden jullie van smoky eyes? Of gaan jullie liever voor neutraal?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

  1. Wat een mooie palette! Ik zag deze ook in de Sephora in Den Haag alleen was hij daar niet in de sale, so lucky you!

Plaats een reactie