Herôme brengt weer een nieuwe limited edtion uit, namelijk So Undercover. W.I.C. by Herôme So Undercover is een wintercollectie, bestaande uit zes nagellakken, helemaal geïnspireerd door de Amerikaanse komediefilm ‘So Undercover’, met de actrice Miley Cyrus. De namen komen overeen met de personages uit de film. Vandaag laat ik jullie de kleurtjes zien.
 Untitled2502_zps1a0ad7fe.png
 Untitled2503_zps3f727636.png
Er komen zes kleuren uit in de collectie. Drie erg donkere kleuren met veel shimmer en drie lichtere kleuren.

 Untitled2507_zps36fc5922.png
Molly is een mooie bruin rode kleur met veel shimmer. Het is een vrij warme kleur. Hij dekt erg goed en heeft maar één laagje nodig. Op de foto draag ik zelf twee laagjes.

 Untitled2508_zpsa63ca5ff.png
Becky is een wat koelere kleur dan Molly. Ook deze heeft iets van bruintinten in de kleur zitten. Hij bevat eveneens shimmer en dekt in één laagje. Ik draag wederom twee laagjes.

 Untitled2509_zps6b908167.png
Bizzy is een prachtige donker paarse kleur met shimmer. Ik vind dit de mooiste van de drie donkere kleuren. Wederom dekt deze erg goed.

 Untitled2504_zps10813084.png
Cotton is een zilvere lak met een shimmer erin. Deze dekt netjes, maar twee laagjes zijn wel aan te raden. Een erg leuke kleur voor de feestdagen!

 Untitled2505_zps56aac73a.png
Summer is een mooie roze lak met een frosty finish. Deze kleur bevat geen shimmer en heeft wel twee laagjes nodig om helemaal dekkend te zijn.

 Untitled2506_zps1a07f3fe.png
Sasha kun je omschrijven als een mooie beige parelmoer kleur. Deze heeft ook twee laagjes nodig om geheel te dekken. Deze vind ik ook erg mooi!

 

Ik ben weer fan van deze collectie! De So Undercover collectie van W.I.C. by Herôme ligt vanaf nu in de winkels. Het merk is bij de Douglas verkrijgbaar.

W.I.C. by Herôme nagellak – €6,95 per stuk.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Ik vind deze collectie echt ontzettend mooi! Vooral Molly en Becky vind ik er tof uit zien, al die glitterlakjes van deze collectie vind ik echt prachtig. Ook de parelmoer-achtige kleuren zijn eeeerg mooi! Sommige vind ik wel een beetje streperig lakken, dus dat vind ik wel jammer… 🙁

Plaats een reactie