Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik de laatste tijd heb opgemaakt. Ik vind het altijd heerlijk om te zien als producten op zijn, want dan kan ik weer nieuwe dingen testen! Dit keer heb ik een aantal producten opgemaakt die ik wel even wilde laten zien.


01. Hema rich body scrub – Deze scrub had ik al meer dan een in jaar in de badkamer staan, maar ik vergeet steeds mijn huid te scrubben. Laatst zag ik hem weer en er zat niet zo heel veel meer in, dus ik besloot hem op te maken. Prima scrub en waarschijnlijk ook vrij goedkoop.

02. Nivea reinigingsdoekjes – Deze doekjes vind ik zo fijn! Ze zijn voor de droge en gevoelige huid en maken mijn huid goed schoon, ook voeden deze doekjes mijn huid. Ik denk dat ik deze nog wel een keer opnieuw koop.

03. The secret garden kaneel appeltje whipped body butter – Deze body butter heb ik nu ongeveer een jaar, hij is helaas niet helemaal op maar wel verlopen. Hij ruikt niet goed meer. Maar ik vond het wel een fijn product, jammer dat ze hem niet meer verkopen.

04. Inecto coconut oil hair repair treatment – Dit was een soort van conditioner die je een paar minuten moest laten intrekken zodat je haar er door hersteld wordt. Of het mijn haar echt herstelde weet ik niet, maar hij maakte mijn haarpunten wel heel zacht! Ik denk dat ik deze nog wel eens zou kopen.

05. Kruidvat oog-makeup remover lotion – Deze oog-makeup remover gebruik ik al jaren, steeds als hij op is koop ik hem weer opnieuw. Ik vind hem zo fijn! Hij haalt mijn oog-makeup er prima af en is ook nog eens heel goedkoop!

06. Impulse happiness deodorant – Dit is een duits merk, ik heb deze deodorant al vrij lang en besloot hem eens op te maken. Ik vind het een fijne deo om me even op te frissen maar ik denk niet dat hij bestand is tegen zweet voor een hele school- of werkdag. Hij ruikt lekker, en werkt prima.

07. Hema make-up base – Deze make-up basis heb ik al heel lang en hij was allang op, maar had hem nog niet uit mijn stash gehaald. Ik vind hem prima, maar ik zou hem niet opnieuw kopen.

08. Sence olive & hair shampoo damaged hair – Wat een ver-schrik-ke-lijke shampoo! Echt ik kocht deze voor 80 cent bij de action, maar ik snap waarom hij zo goedkoop is. Hij doet niks voor mijn haar, maakt het kurk droog en heeft helemaal geen geur. Nee, dit product raad ik zeker niet aan en zou het ook niet opnieuw kopen.

Dit waren de dingen die ik de laatste tijd heb opgemaakt. Laat me even weten of je dit leuk vindt om te zien! Hebben jullie nog dingen opgemaakt?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Impuls deo’s zijn idd heel fijn. Ik heb het altijd wel in me tas zitten. Maar dan vooral om op te frissen, als een volwaardig deo zijn ze niet beter dan een rexona of zo… 🙂

    • Danique Reageer

      Ja ik vind het altijd heerlijk als ik weer iets heb opgemaakt!

  2. Wat goed van je! Zoveel opgemaakt, dat zou ik niet kunnen 🙂 Ik vind dit altijd leuk om te zien, fijn dat je er ook een korte review bij geeft.

Plaats een reactie