Dit artikel is geschreven door Rachel van der Heijden.

We hebben allemaal wel eens zo’n dag: je hebt nergens zin in, voelt je onzeker en weet niet goed wat je met jezelf aan moet. Soms hebben we deze dagen in een speciale week van de maand, soms hebben we deze dagen zonder dat we eigenlijk weten waarom. Om toch nog iets van je dag te maken heb ik een aantal tips voor je.
feelgoodtips

1. Maak jezelf mooi
Waarschijnlijk heb je daar in het begin geen zin in maar hoe beter je er uit ziet van buiten hoe beter je je gaat voelen van binnen. Trek een mooie (en comfortabele) outfit aan, ga aan de slag met je haar en verzorg je huid. Dit kan natuurlijk met of zonder make-up, hoe jij je het mooist voelt. Door je mooi te maken creëer je meer zelfvertrouwen en krijg je een beter gevoel over jezelf.

2. Ga iets actiefs doen
Ga de deur uit! Lekker shoppen, wandelen met de hond, met je nichtje naar de speeltuin. Even wat frisse lucht en wisseling van omgeving kan veel goeds doen.

3. Praat van je af
Zit je ergens mee? Wees dan niet bang om je gevoelens te uiten. Of wil je gewoon even lekker schaamteloos klagen? Dat kan ook erg opluchten. Praat met je moeder of bel je beste vriendin even op. Die luisteren met liefde naar jouw problemen en kennen je door en door. Vaak komen ze met goede adviezen en voel jij je weer een stuk beter.

4. Trakteer jezelf op iets lekkers
Er zijn altijd bepaalde producten die je kunnen opfleuren. Denk aan chocolade! Of iets anders waar je dol op bent. Je zelf verwennen mag echt wel een keer. Nog leuker is het om dit met iemand te delen. Ga even langs bij bijvoorbeeld een vriendin en maak twee mensen blij.

5. Relax
Nadat je even de deur uit bent geweest is het tijd om te relaxen. Kruip op de bank onder een dekentje en kijk je favoriete serie of film. Leonardo DiCaprio maakt je dag altijd beter! Of neem een lekker warm bad met heel veel badschuim.

6. Slaap
Een goede nachtrust is erg belangrijk. Ga lekker op tijd slapen en zet je zorgen van je af. Zo word je morgen weer wakker met een uitgerust gevoel. Je kan er dan weer helemaal tegen aan. Als je terugkijkt op de vorige dag merk je dat het eigenlijk allemaal wel mee viel.

Bekijk deze tips met een knipoog en maak jouw dag toch nog tot een succes. Met het verkeerde been uit bed stappen hoef dus helemaal geen probleem meer te zijn!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

  1. Vooral nummer 1 gevolgd door nummer 6 doen het bij mij erg goed. Ik heb meestal maar een dag een baaldag en ik weet wanneer ik ga slapen dat het dan meestal de volgende dag stukken beter is!

Plaats een reactie