Deze zomer komt Essie met een nieuwe nagellak collectie. Deze collectie bestaat uit 6 nagellakjes met zeer opvallende kleuren. Ze zijn heerlijk opvallend en dat past dus super goed bij de zomer. Ik vind de kleurtjes in deze collectie zeker mooi. De kleurtjes zullen vanaf juni 2011 verkrijgbaar zijn en voor de verkoopinformatie kun je kijken op http://www.beautymusthaves.nl/. Ze zullen €13,00 per stuk gaan kosten.


01. Smooth sailing Allen aan boord! Zeil over een glinsterende azuurblauwe oceaan.
02. Too too hot Hoe heet is té heet? Zet je zomer on fire met deze vurige koraal rode kleur.
03. Absolutely shore Neem een duik in dit zachte en luxueuze zeeschuim en voel de innerlijke rust. Het is als een vakantie in een flesje.
04. Super bossa novaDe fijne glinstering in deze intens roze lak laat zelfs de meest heldere ster aan de hemel verbleken.
05. BraziliantDe temperaturen schieten spontaan omhoog wanneer je deze diep oranje kleur op je nagels draagt. Simpelweg onweerstaanbaar.
06. Meet me at sunsetWord verliefd op deze heldere flamingokleurige lak. Zo romantisch, het laat de hemel blozen. Of zou het de zonsondergang zijn?

Zelf ben ik erg benieuwd naar de swatches van Smooth sailing en Super bossa nova. Welke lijken jou mooi?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Ik heb nu een lakje van Essie, maar ik vind het het geld niet echt waard.
    Als ik nou een keer echt een heel mooi kleurtje zie die geen ander merk heeft dan zou ik het misschien nog overwegen.

  2. Mooie kleurtjes zitten er tussen ik vind vooral nummer 3 & 4 heel mooi. Essie nagellak vind ik ook hele fijne lakjes 🙂

Plaats een reactie