Laatst werd ik benaderd door http://www.mijnnaamketting.nl/ of ik misschien iets over een naam ketting wilde vertellen. Maar natuurlijk, ik vind naam kettingen echt heel erg leuk, zo vergeet je nooit je eigen naam ;), nee grapje ik vind het gewoon heel leuk, iets persoonlijks hangt dan aan je nek. Ik koos voor zilver, omdat ik dit veel chiquer vind dan goud. Ook koos ik geen steentje of iets, ik wilde het gewoon simpel en strak. Ik heb een naam ketting in de welbekende ‘carrie’ stijl.


De ketting komt in een simpel doosje, die met een magneetje open en dicht gaat. Ik vind het erg leuk als je zo de ketting krijgt en niet gewoon los. Ook zit er een soort van kussentje in het doosje, die je ketting vast houdt. Het zit overigens wel gewoon in een bubbeltjes envelop, dus het kan zijn dat de hoekjes van je doosje een beetje gebutst zijn, dat was bij mij ook het geval.

Ik heb dus de ketting in de ‘carrie’ stijl, de meest bekende stijl. Hij is van echt zilver wat ook fijn is, en ook nog eens niet zo heel duur. Je hebt er al een voor €29,95. De ketting is er in verschillende maten, 35 cm (kind), 40 cm (jong/volwassen) die heb ik, 45 cm (volwassen), 50 cm en 55 cm. Je kunt dus zelf de maat kiezen. Een zilvere naam ketting past bij ieder setje kleding dat je hebt, en dat is dus erg fijn. Je kunt het zowel overdag dragen of ’s avonds naar een feestje. Ik vind het prettig dat hij zo makkelijk overal bij past. Ook vind ik dat de naam zelf heel erg stevig is, het kettinkje is erg smal maar daardoor niet minder sterk. Wel vind ik dat de ketting een friemel slotje heeft, het is erg klein en het slotje zit bij mij links, wat voor moeilijkheden zorgt met om doen, omdat ik rechts ben. Maar verder is het een kwalitatief goede ketting en hij is erg mooi. Ik vind de service echt heel erg snel! Ik had mijn ketting in iets langer dan een week, en dat terwijl hij helemaal wordt verzonden uit Israel, top dus.

Hier zie je de ketting om mijn hals. Hij valt erg mooi, en altijd een beetje schuin wat een leuk speels effect geeft. Ik vind de krullerige letters erg mooi.

En hier zie je nog een foto met mijn gezicht erop, zo kun je zien hoe lang de ketting ongeveer is. Ik heb trouwens geen foundation op de foto op en was nogal moe, vandaar misschien het gekke gezicht.

Ik ben dus super tevreden en blij met mijn naam ketting. Er zijn trouwens nog veel meer ontwerpen, en er zijn ook naam ringen! De prijzen zijn prima voor een mooie en kwalitatief goede ketting. Dus ik zou zeker eens een kijkje nemen op http://www.mijnnaamketting.nl/. Als jullie nu trouwens de kortingscode ‘Glambeauty’ gebruiken, krijgen jullie 8% korting bij jullie bestelling! Super leuk dus.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

24 reacties

  1. Ik vind ze altijd echt heel leuk 😀 maar zou hem niet zo snel zelf kopen. Om cadeau te krijgen vind ik het wel erg leuk 😀

  2. Tof! Die zou ik ook wel eens willen testen! Vind het erg leuk staan, tenzij je je trashy kleed *krijgt bepaalde beelden in hoofd*

  3. Erg leuk! Ik heb er een te korte naam voor 😉 Met 3 leters vind ik saai! 😉

  4. Toen ik de foto met ook je hoofd erop zag dacht ik; wow wat een mooi meisje!
    Je hebt helemaal geen foundation nodig!
    xx

Plaats een reactie