We kennen allemaal de reclamefolders die thuis bij ons op de mat te vinden zijn. Super handig om even snel te kijken wat er in de aanbieding is of waar een actie van is. Maar het duurt altijd een hele tijd voordat je al die folders hebt doorgebladerd, met de reclamefolder app gaat dit allemaal een stuk sneller!
Untitled 3843

Altijd als ik iets in een reclamefolder tegenkom wat ik handig vind, dan knip ik het uit zodat ik het in mijn portemonnee kan stoppen. Vaak vergat ik dan alsnog de aanbieding. Met de reclamefolder app heb je alle aanbiedingen meteen bij de hand op je telefoon!

Untitled 3844 Untitled 3845
Je kunt door verschillende folders bladeren en de dingen die je interessant vindt kun je opslaan op je prikbord. Je kunt ze heel gemakkelijk ‘uitknippen’ en dan worden ze verzameld op je prikbord.

Untitled 3847
Daarnaast kun je je favoriete folders toevoegen aan favorieten. Zo vind je de folder gemakkelijk terug en kun je meteen de laatste aanbiedingen zien.

Untitled 3846
Je kunt door middel van de categorieën ook de folders vinden.

Untitled 3848
De reclamefolder app is niet alleen voor de iPhone beschikbaar. Hij is er namelijk ook voor Android en Windows gebruikers!

Untitled 3849
Ik vind de reclamefolder app echt heel erg handig. Het is snel door te bladeren, je kunt dingen bewaren en je hebt het altijd bij! Zo kun je zelfs in de winkel nog even snel de laatste acties bekijken 😉

Dit is een gesponsord artikel
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Dat is trouwens wel vet handig. Ik krijg hier in mijn studentenhuis geen reclamefolders, maar soms is het toch wel fijn om mee te krijgen waar ik het beste een catricenagellak kan scoren bijvoorbeeld. 😛

  2. Folders, ik hou van ze! Ik heb de app een tijdje gedownload, maar uiteindelijk de prullenbak weer ingegooid. Ik denk dat ik ‘m weer ga downloaden, haha, want eigenlijk is dit veel handiger dan folders uit de brievenbus!

  3. Klinkt erg handig! Maar ik ben bang dat mijn portemonnee dit niet zo leuk vind, haha.

  4. Ik had wel eens gehoord van die app, maar ik dacht meer dat je dan alleen de folders ‘digitaal’ kon lezen, maar dat je de acties kan knippen en bewaren is echt super handig! Ik maak altijd foto’s van alle leuke aanbiedingen die ik zie wanneer ik foldertjes aan het lezen ben, maar deze app lijkt me een stuk handiger.

  5. Ik heb de app ook maar was ‘m helemaal vergeten, ik wist niet dat je dingen kon ‘uitknippen’, heel handig!

Plaats een reactie