De schoen6daagse is alweer een paar dagen aan de gang. Tijdens deze 6 dagen krijg je fikse kortingen op schoenen! Tot en met 28 oktober kun je gebruik maken van super gave acties op Intreza!
 

Heb jij al een tijdje leuke schoenen gezien op Intreza? Grijp dan nu je kans! Door de kortingen die je vandaag en dit weekend nog krijgt, scheelt het heel veel om schoenen te kopen. Vandaag krijg je 15% korting op alle damesschoenen! En dit weekend kun je nog genieten van de heerlijke korting waarbij je het tweede paar schoenen met 50% korting krijgt! Leuk om samen met iemand te bestellen en beiden te profiteren van goedkopere schoenen!

 intreza.png

Op Intreza hebben ze mooie en kwalitatief goede schoenen. Ik heb er al een paar op het oog die ik zo zou kunnen aanschaffen! Ik weet ook zeker dat minimaal één paar binnenkort in mijn schoenenkast te vinden is. Want zoals ik heel vaak zeg, schoenen heb je nooit genoeg!
 Untitled2307.png
Ik denk dat ik voor linksboven ga! Wat vinden jullie?
Naast bovenstaande merken verkoopt Intreza nog veel meer. Zo verkopen ze ook schoenen van merken als Vans, Supertrash en Bullboxer. De verzendkosten zijn vanaf €50,- gratis en als je op werkdagen voor 14.00 uur besteld, heb je ze de volgende dag al in huis! Ik ga nog even verder kijken naar alle mooie schoenen en een keuze maken…

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Hele leuke laarsjes ik heb van de week zelf ook zo’n soort paar kunnnen bemachtigen 🙂

Plaats een reactie