New Look is een van mijn favoriete winkels. Helaas zitten er niet zo heel veel in Nederland, maar als ik in de buurt ben, ga ik zeker langs de winkel. De kleding die ze verkopen is helemaal mijn stijl en ook de schoenen (die heel goed geprijsd zijn), vind ik heel mooi. Vandaag laat ik jullie wat van mijn online favorieten zien.

1. Jumpo red flower print sheer sleeveless shirt £20,00 // 2. Denim stud collar sleeveless shirt £24,99 // 3. Orange cut out swimsuit £9,99 // 4. Steve Madden T-bar jewel sandals £30,00 (sale) // 5. Blue colour block envelope clutch £12,99

Wauw, die rode blouse vind ik echt heel erg mooi. Hij is heel erg zomers en een beetje doorschijnend, ook vind ik de bloemen erop heel erg mooi. Deze kan zo aan mijn kast worden toegevoegd.

Ik hou de laatste tijd echt van denim. Ook dit blousje vind ik heel erg mooi. De kleur is mooi en ik vind de studs op de kraag echt heel gaaf.

Meestal draag ik geen badpak, maar dat kun je dit ook niet echt noemen. Ik vind het een super mooie kleur en ik denk ook dat het fijn zit. En die prijs..

Deze schatjes van Steve Madden zag ik en was opslag verliefd. Zwart, simpel en studs op de achterkant. En ze zijn ook nog eens in de sale.

Deze clutch vind ik ook echt heel erg mooi. De kleuren vind ik erg mooi bij elkaar en het blauw springt er echt uit.


6. White spiked stud friendship bracelet £3,50 // 7. Black woven skull friendship bracelet £5,99 // 8. Gold tone spike chain drop earrings £6,99 // 9. Black and gold hamsa charm ring £3,99 // 10. Gold triple skull ring £3,50

 

Ik hou echt van armcandy. Toen ik dit friendship armbandje zag vond ik hem meteen mooi. Hij is wit, valt lekker op en heeft studs. (Heb je het al door, ik hou van studs). Ook is de prijs heel erg fijn.

AAAH Skulls. Ook hier kan ik er geen genoeg van hebben. Deze kun je ook weer heel leuk met andere armbandjes dragen. Hij is ook wat dikker, wat ik mooi vind.

Deze oorbellen vind ik heel gaaf. Ik denk dat ze erg goed opvallen bij mijn lange haar. En ja, weer spikes.

Dit ringetje vind ik ook heel erg mooi, er hangt een hamsa bedeltje aan. Ik vind het leuk als er iets aan je ring ‘bungelt’.

Skulls…. Alweer. Maar ook deze ring vind ik heel gaaf, echt een eyecatcher. En ook dit prijsje is weer leuk.

 

Shop jij weleens bij de New Look?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. New look is een superleuke winkel! Ik vind vooral die sandaaltjes en die denim blouse geweldig. Wat betreft de sieraden heb ik toch wel een andere smaak. Maar ik vind ze wel heel gaaf. 🙂

  2. leuke favorieten, Bij mij in de buurt hebben ze eigenlijk geen new look dus shop ik er ook niet zo vaak, jammer he.. 🙄

  3. Het rode bloesje is echt prachtig, fleurig en licht! Helaas zitten er bij mij ook niet echt veel New Look’s in de buurt, de dichtsbijzijnde is toch wel 40 km verder.

  4. Leuke spulletjes heb je uitgezocht! Ik hou ook zoveel van de New Look. Jammer dat er in Nederland zo weinig winkels zijn. Ik kom er daarom haast nooit.

  5. Hee wauw je hebt dezelfde stijl als mij ongeveer , die denim blouse met studs zou ik ook zo kopen!
    Liefs

Plaats een reactie