Topshop vind ik echt een super leuke winkel. Ik ben er weleens geweest in Engeland. Helaas is er nog geen eigen winkel van Topshop in Nederland, maar gelukkig kunnen we altijd nog online shoppen! Ik zet mijn favorieten van dit moment op een rijtje.

1. Moto denim shirt £30,00 // 2. Mini peplum pencil shift dress £46,00 // 3. Studded biker jacket £65,00 // 4. Amelie studded zip side boots £80,00 // 5. Spike cross earcuff set £10,00 // Cross ditsy 2 pack bracelet £7,50

 

Het Denim shirt vind ik echt heel erg leuk. Deze heeft echt een lichte was en kun je daardoor met veel dingen combineren. Je kunt hem zowel open als dicht dragen en ik denk dat hij op een zwarte skinny heel erg mooi zal staan.

Het jurkje vind ik echt heel erg schattig. Vooral de kleur is lekker zomers en staat denk ik heel erg mooi bij een gebruinde huid. Ik vind het model heel erg leuk!

Ik wil al heel lang een leren jackje en deze vind ik helemaal geweldig met de studs erop! Daardoor krijgt hij echt een stoer uiterlijk. Wauwie, ik vind deze echt heel mooi!

De boots vind ik echt stoer. Ook deze hebben weer een soort van studs en een rits aan de zijkant. Alleen houdt de prijs mij toch wel een beetje tegen. Deze kan je ook echt heel makkelijk combineren met veel kleding.

Ik ben de laatste tijd heel erg fan van earcuffs, toen ik deze zag werd ik opslag verliefd! Er hangen verschillende dingen aan en vooral het veertje en het kruisje vind ik erg tof! Deze zijn niet zo heel duur.

Ik vind sieraden met een cross echt heel erg mooi en ook deze vind ik weer heel gaaf. Het zijn twee armbandjes met zwart en goud met een kruisje eraan. Deze zijn ook niet heel duur.

 

Wat zijn jou favorieten bij de Topshop? Heb jij al ervaring met deze winkel of webshop?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Aaaaaaaah topshop! *voelt vlinders in haar buik beginnen te fladderen*, geweldig! Vooral dat jack. Ik vind het trouwens al wel soms een beetje prijzig worden voor hoe ze eruit zien, jammer. Maar Topshop is heiluuug! (A)

  2. Leuke items heb je uitgekozen!
    Ik heb de boots, maar de versie zonder studs en ik ben er verslaafd aan. Alleen zijn ze zo ontzettend duur! Mijn waren 75 pond, wat uitkwam om zo’n 120 euro (wat echt niet fair omgerekend is vind ik…). Dus dat was even slikken toen het van de rekening ging. Maar ze zijn wel van echt leer (alleen slijt de hak erg snel).

  3. Er zat een topshop in Amsterdam! maar die heeft er helaas niet eens een jaar gezeten.. Volgens mij gaat hij nu naar Den haag (waar geloof ik ook een primark komt..)

Plaats een reactie