Ik had jullie al verteld dat ik afgelopen zaterdag naar de AIFW zou gaan! Ik ben naar een show geweest van Tony Cohen en het was super om eens mee te maken. Samen met Lizzy ben ik er heen gegaan, wat echt heel gezellig was en bij de show zelf hadden we ook nog Teddy gezien!

Het was echt super om zo tussen de bn’-ers te lopen, zo hebben we o.a. Thijs Willekes, Do, Saar, Marco en Leontine Borsato gespot. De show zelf was zo voorbij, maar wel echt de moeite waard. Tony Cohen had hele mooie kleding in elkaar gezet, iets waarvan elk meisje wel zou dromen. Wat ook leuk was, was dat Kim Veenstra mee liep in de show. Ik vond overigens dat de modellen allemaal erg mooi waren.

Het was echt een top dag, helaas zijn de meeste van mijn foto’s heel erg wazig, maar als je even op de site van Lizzy kijkt, zie je veel mooiere fotos! Het was echt heel erg leuk, en ik hoop volgend jaar weer te mogen!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Oeeh wat gaaf dat je daar tussen zat ! ;D Ik had idd al de foto’s op Lizzy’s post gezien, echt ontzettend gaaf (maar die van jou zijn ook gewoon goed gelukt hoor!)

    x Martine

Plaats een reactie