Een tijdje terug deed ik een oproepje voor een ‘Ask me anything’. Jullie konden mij allerlei vragen stellen die ik dan zou beantwoorden. Vandaag ga ik er een paar beantwoorden. En mocht je nog vragen weten, zet die dan vooral bij de comments. Dan komt er nog een deel twee.
 Untitled2368.png

Yara: “Hoe kwam je ooit op het idee om met Glambeauty te beginnen?”
Altijd heb ik websites bouwen en schrijven erg leuk gevonden. Dat begon echt al heel lang terug op een site genaamd Kindertent. Toen die periode een beetje over was, wilde ik verder gaan met het bouwen van websites. Maar nu wat professioneler. Eerst wilde ik over fashion schrijven, maar ik merkte dat ik daar toch niet genoeg kennis over had. Ik heb make-up altijd al leuk gevonden maar op de middelbare school, rond mijn 13e begon ik pas echt make-up ‘uit te vinden’. Het leek me leuk om mijn mening over de producten met andere te delen. Ongeveer vier en een half jaar geleden begon ik met een beautyblog genaamd ‘Royalbeauty’. Met veel plezier tikte ik hier iedere dag een stukje voor over make-up en dergelijke. Omdat er op dat moment nog weinig blogs waren, werd het goed gelezen. Ik wilde het nog professioneler aanpakken en kocht een eigen domein. Omdat Royalbeauty al bezet was, koos ik een andere naam. En sindsdien is Glambeauty geboren. Dat is nu meer dan drie jaar geleden.

Llucinxo: “Wat is je favoriete film?”
Mensen die mij kennen, weten dat ik dol ben op films als Lord of the Rings en Harry Potter. Vooral LOTR is echt een groot favoriet bij mij. Hoe die films in elkaar zitten is echt geweldig. Ik vond de Hobbit wat minder, maar dat is puur omdat die uitgerekt wordt naar drie films en het verhaal in verhouding tot lotr veel korter is. Harry Potter ben ik mee opgegroeid. Daar heb ik zulke leuke herinneringen aan en de verhalen zijn gewoon super leuk.

Tedje: “Wat is de beste beslissing in je leven geweest?”
Oei, die vind ik lastig. Misschien wel het beginnen van mijn blog. Het heeft me tot nu toe zoveel leuks gebracht, dat ik er elke dag nog trots op terug kijk. Het is echt iets van mijzelf, wat ik gewoon run, dus dat is echt super gaaf. Ook is het een goede beslissing geweest om van mijn site mijn bedrijf te maken. Mijn grote droom (om full time te bloggen) komt steeds dichterbij.

Susan: “Als je te horen krijg dat je nog maar naar 5 bands/zanger(es) zou mogen luisteren welke zouden dit zijn?”
Weer zo’n lastige vraag! Ik ben echt dol op muziek. Ik luister het dag en nacht. Ik hou van veel muziek ook. Ik luister zoveel verschillende genres, maar rock/punk blijft toch wel mijn lievelings. Als ik dan echt zou moeten kiezen (wat ik helemaal niet wil!), dan staat op nummer één Billy Talent. Ik ben al zo lang fan van deze band en er is geen enkel lied wat ik niet leuk vind. Daarnaast zou ik denk ik ook kiezen voor Sum 41. Eigenlijk hetzelfde verhaal als bij Billy Talent. Ook Michael Jackson hoort in dit rijtje thuis. Soms heb ik echt mijn MJ dagen, dat ik alleen maar naar Michael Jackson luister. Verder zou ik Green Day ook niet kunnen missen. Tot slot kies ik nog voor David Guetta, want zijn muziek vind ik ook te gek. Oooh dit is helemaal geen leuke vraag. Er zijn nog zoveel meer bands, zangers en zangeressen waar ik zo graag naar luister.

Danique: “Ben je meer een thee of koffie persoon?”
Lastig. In de winter drink ik heel graag thee op de bank, onder een deken, voor de tv. On the go drink ik vaak koffie. Dus eigenlijk beiden!

Jiami: “Welk liedje vind jij heel mooi en waarom?”
Pfoeh, lastig. Ik vind heel veel liedjes mooi. Heel erg uiteenlopend ook. Ik vind bijvoorbeeld “Turn Your Back” van Billy Talent mooi, maar ook “Oceaan” van Racoon, dus in dat opzicht zijn ze allebei mooi, maar op verschillende manieren. Daarnaast vind ik de tekst van “Earth Song” van Michael Jackson erg mooi.

Geanne: “Wat koop je altijd hoewel je weet dat je het niet nodig hebt?”
Daar kan ik heel kort over zijn. Nagellak. Van alle make-up producten, koop ik nagellak het meeste. Ik weet niet waarom, maar ik vind al die kleurtjes zo mooi!

Marion: “Van welke sexy acteur word jij warm? En waarom?”
Josh Holloway. Need i say more? Kijk gewoon naar de foto haha.

 

En dat waren een paar antwoorden op de vragen die gesteld werden. Helaas kan ik niet alle vragen beantwoorden in één keer, want dan wordt het wel erg lang! Maar die beantwoord ik zeker de volgende keer. Heb jij nog vragen voor mij? Stel ze gerust bij de comments. Dan beantwoord ik ze de volgende keer!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

Plaats een reactie