Vandaag heb ik weer een boel nieuwe foto’s om aan jullie te laten zien. Kijk mee wat ik de laatste tijd heb meegemaakt.
 Untitled2220_zps70dfe8df.png
Lekker lunchen met een cracker met kaas, druiven en yoghurt met cruesli // Jaaa! Nieuwe lens voor mijn camera. Namelijk de 50 mm lens. Misschien hebben jullie het al gemerkt aan de kwaliteit van de foto’s de laatste tijd! // Aan mijn onderzoeksverslag voor school werken // Ontbijt, lekker boterhammetje met smeerworst en een glas fruitontbijt // Onderweg naar huis // Ola!

 Untitled2221_zps9acdd9db.png
Mijn prachtige nieuwe tas van Sans-Online // Er past echt veel in! // Mijn hond chillt op de bank // Making ready for a party // Curlsss // Mijn lieve hond <3.

 Untitled2222_zpseee5c43f.png
Wederom aan mijn onderzoeksverslag voor school werken // Mijn hond was jarig (13 jaar!) en pakte haar eigen cadeautje uit // Sleeping beauty // Nieuw recenseer materiaal voor www.adorablebooks.nl! // Pakketje! // En dit was de inhoud, producten van Boots No7. Binnenkort reviews.

 Untitled2223_zpse54d6099.png
Lekker noodles eten // Foto’s maken voor de site // Deze laarzen kunnen ook weer uit de kast! // Deze kwark met perzik smaak van Optimel is echt heel lekker! // Mezelf verwennen met wat sushi // Producten uit de kerstlijn van L’Occitane, binnenkort meer daarover.

 Untitled2224_zpsc29b05b4.png
Ik had shoptegoed gewonnen voor de webshop Hyki // Daar kocht ik dit mooie burgundy met goud gevlochten armbandje! // Lekker mandarijnen eten! // Jaaa, mijn onderzoeksverslag is af en ingeleverd // Lekker chillen in bed // Fijne dierendag!

 Untitled2225_zpsa7d7b6d0.png
LOVE // Nieuwe BB Cream van Gosh testen // Lekker ijs! // Kapper was weer langs geweest // Heerlijk ontbijt. Crackers met smeerkaas en komkommerplakjes // Nieuwe producten van Kneipp met een heerlijke cacao geur!

 

En dat was het weer voor deze keer. Wat hebben jullie meegemaakt de laatste tijd?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

29 reacties

 1. Leuke foto’s! Ik vind jou echt een mooi meisje, haha. EN AAAAH jij hebt een kuiltje in je wang. CUTE! 😳 😳 En de combi smeerkaas met komkommerplakjes moet ik ook proberen, dat lijkt mij delicious haha. Die Kneipp cacao dingen zijn lekker hΓ¨? Haha die heb ik ook. Aaah, was even genieten in bad. (y)

 2. Leuke foto’s! Ik vind je ook echt een mooi meisje zeg! Vooral de tweede foto linksonder is een mooie foto van je! πŸ™‚ en dat ijs ziet er heerlijk uit.

 3. Leuke foto`s! Die armband die je uit hebt gezocht van het shoptegoed is echt super leuk! Net zoals je laarzen, die zijn ook erg mooi!
  Liefs

 4. yummy al het eten <3. Leuk dat je shoptegoed heb gewonnen zeg! Dat had ik laatst ook, maar ik had een ketting gekocht :).

 5. Leuke foto’s! Ik had ze bijna allemaal al op instagram gezien πŸ™‚

 6. Leuke foto’s! Ik vindt dit altijd super leuk om te zien πŸ˜€
  Ik heb vandaag dan ook eindelijk een photo diary gemaakt ^^

 7. Hele leuke foto’s! Noodles ben ik zelf wel behoorlijk verslaafd aan en dan vooral die van de Xenos.

Plaats een reactie