Waarom gaan vakantie’s altijd zo snel? Nog maar een weekje en ik zit weer achter de schoolbanken. Maar tot die tijd geniet ik nog even lekker van de vakantie. Benieuwd wat ik de afgelopen tijd heb gedaan? Kijk dan mee!

Ik vind mijn sokken echt heel erg gaaf // Samen met mijn moeder ging ik naar de Ikea om alvast wat inspiratie voor meubels op te doen voor als we verhuizen. Maar eerst gingen we even lekker eten in het restaurant. Ik koos voor de frietjes met satΓ© // Chillen in de Ikea, ik vind de showrooms altijd zo leuk, dat ik ze wel uit moet proberen! // Dit wordt mijn scheidingswand in mijn kamer. Ik maak namelijk in mijn slaapkamer een kantoor, en door deze kast daartussen te zetten lijken het net twee aparte ruimtes // Mijn bureau en stoel! Deze heb ik al gekocht. Het bureau kun je aan de zijkant uittrekken, echt ideaal. Zo heb je een soort van hoekbureau en extra werkruimte // Mijn toekomstige bed!


Lekker aardbeien met blauwe bessen en yoghurt // Real Techniques kwast, i’m hooked! // Red lips! // Ik had lekker wentelteefjes gemaakt. Zo zoet, maar o-zo-heerlijk! // Love my all stars // Wow, check mijn ogen! Lijken net ogen van een kat haha!


Groetjes van Yoshi (op de achtergrond) // Lekker hapjes! // Lieve Robin aan het slapen in mijn kamer // Kippies! // Samen met mijn moeder ging ik naar de bioscoop. We gingen naar The Heat, wat een ongelofelijk grappige film was dat! Ik heb me kapot gelachen // Lekker lunchen bij de La Place met Lisa. Mmmm. lekker een mega Latte Macchiato.


Luxe hond // Ik kocht dit super leuke jurkje bij de H&M // Foto’s maken voor de blog // Ik vind dit kleurtje zo gaaf! Hij is van de KIKO Mirror Nail Lacquer lijn // Jaaa 1400 followers! Dankjewel allemaal, dit betekent heel veel voor mij! // Foto’s bewerken voor een artikel.

 

En dat was het weer voor de laatste tijd. Ik ga mijn laatste week vakantie nog lekker vullen en veel doen nu het nog kan. Hoe lang hebben jullie nog vakantie?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Leuke foto’s! Leuk dat je een kantoortje in je kamer gaat maken, zoiets zou ik ook graag willen maar helaas te weinig ruimte voor πŸ™

  2. Leuke foto’s allemaal! Ik ben ook veel bij Ikea geweest, want ik heb mijn kamer een make-over gegeven πŸ˜€

  3. Leuke blog heb je, en een leuk kijkje in je leven. Ik ben erg benieuwd hoe je kamertje gaat worden. liefs, Savannah

  4. Je sokken zijn idd leuk πŸ™‚ Ik moet dringend ook nog eens langs de Ikea, is altijd een uitstap op zich πŸ™‚

Plaats een reactie