De vakantie zit er nu echt op. Ik ben alweer begonnen met school. Maar toch laat ik jullie vandaag nog de laatste week van mijn vakantie zien, want ik heb nog erg leuke dingen gedaan.

Ik gebruik de laatste tijd veel meer oogschaduw die mijn groene ogen er echt uit laten springen. Ik vind dat zelf echt super mooi! // Knuffelen met de liefste hond ter wereld // Mijn been wordt ook weleens voor andere doeleinden gebruikt // Overheerlijke Griekse hamburgers // Jaaa Lost! Ik ben weer eens overnieuw begonnen haha. Mijn favoriete serie. // De zon scheen, dus mijn zonnebril kon op!


Ik had gezellig afgesproken met de meiden van Adorable Books! We hadden eerst lekker geluncht // Om vervolgens nog lekker taart te eten en koffie te drinken. Dit was een oreo/caramel cheesecake. Echt OMG! Zo ontzettend lekker. En een caramel koffie. Ontzettend machtig bij elkaar, maar het was wel smullen // Gezellig met z’n allen! // Robin gebruikt knuffels als kussens // Ik had gezellig afgesproken met Helen. Ze woont echt zo ontzettend dichtbij mij, dat het zonde is dat we eigenlijk zo weinig afspreken. Het was echt ontzettend gezellig en we hebben lekker veel gekletst // Lieve Helen!


Sushiiiii! Ik ging heerlijke sushi eten met Marijke // En daarna bezochten we nog even de Make-up Studio // En om de avond af te sluiten dronken we nog lekker kersenbier // Selfie // Ik ging een chocoladetaart bakken! Hij was echt heel erg goed gelukt, al zeg ik het zelf. Anderen vonden het ook lekker gelukkig! // Het recept komt binnenkort op de site.

 

En dat was eigenlijk mijn laatste week vakantie. Aan de ene kant vind ik het niet erg om weer naar school te gaan, maar ik hoop gewoon dat het goed te combineren valt met mijn site. Zitten jullie inmiddels alweer op school?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Kriek Max is met krieken en niet met kersen ๐Ÿ˜‰
    (Krieken zijn zuurder van smaak dan kersen.)

  2. Die oreo/caramel cheesecake! Ik ben al gek op cheesecake en dan in combinatie met oreo? Het klinkt verrukkelijk!

Plaats een reactie