De laatste week ben ik vooral druk geweest met school, maar daarnaast heb ik toch ook wel leuke dingen gedaan. Benieuwd wat precies? Dat laat ik je vandaag zien!
 photo Untitled58_zps758baf28.jpg

Lieve Robin was aan het chillen op de bank // Huh? Dit wagentje kwam ik tegen op een spoor van Amsterdam. Nu denk je vast: “Ja dus?”, nou er staat mijn naam op! Links boven in de hoek stond toch echt Danique. Geen idee waar het precies voor was haha // Amsterdamse grachten // Lekker op het terras in Amsterdam // Jammie! // Overheerlijke salade die papa had gemaakt.

 photo Untitled59_zps6b5384d1.jpg
Vorige week vrijdag hadden we een drukke dag. Naast dat mijn moeder jarig was, kregen we de sleutel van ons nieuwe huis. Ik ga namelijk verhuizen in november! Dit wordt mijn nieuwe kamer. Hij is 20 vierkante meter. De vloer en muren veranderen. Ik krijg een grijs/beige vloer en witte muren // In de tuin van het nieuwe huis hebben we een vijver, lieve Robin keek niet zo goed uit en liep er zo in. Gelukkig konden we haar er meteen uitvissen en hebben we haar direct onder de douche gezet. Zielig poepie // Daarna gingen we nog gezellig uiteten bij De Slak in Eindhoven. Echt een aanrader, want het eten is daar heerlijk! Ze hebben gewoon aziatische grill, dus niet alleen sushi, maar juist heel veel andere dingen // En dit was mijn dessert! // Prachtige swatches van de MUA oogschaduw // Birthday selfie! Afgelopen zondag werd ik 19.

 photo Untitled60_zps417b0c9e.jpg
Ik houd van aardbeien met slagroom // Haha Robin lag op mijn voet // Oooh dit had ik echt verdiend na een drukke schooldag // Een deel van onze nieuwe tuin! // Wat was het de afgelopen dagen lekker weer! // Trein selfie.

 photo Untitled61_zps22bf2b44.jpg
Koffie kwartiertje van Hertog is heerlijk // Met lieve Celine // Deze nagellak zagen jullie gister al, ik vind ze echt pretty!

 

En dat was het weer! Iets minder foto’s de laatste tijd, maar dat komt natuurlijk doordat ik weer op school zit. Zouden jullie het trouwens leuk vinden om het proces te volgen waarin ik mijn kamer ga verbouwen/inrichten? Let me know!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Succes met de verhuis!
    (Hoe komt het dat je verhuist? Is het ver van waar je nu nog zit?)

    • Danique Reageer

      Mijn ouders wilden graag wat ruimer wonen 🙂 Nee het is maar 5 minuten van waar ik nu woon!

  2. Wat is Robin een prachtig hondje! Zo knuffelig ook! <3 En wat spannend dat er een verhuizing voor jullie aan zit te komen. De bits en pieces die ik in zoverre gezien heb zagen er in ieder geval al goed uit en jouw interieuridee voor je kamer klinkt hartstikke mooi! Ik ben alvast benieuwd naar het eindresultaat!

Plaats een reactie