Woeeei, de dagen vliegen voorbij! Tijd voor een terugblik naar wat ik de afgelopen week heb gedaan. Ik heb veel voor school gedaan, maar daarnaast ook nog een heleboel andere dingen.

Het was koud en ik houd niet echt van kou… // Selfie in het nieuwe huis // We hebben een erker in het nieuwe huis, ik vind dat echt super mooi! // Oooomgie, heerlijk broodje carpaccio met truffelsaus! // Natuurlijk bracht ik een bezoekje aan de Big Bazar. Bij ons hadden ze op het moment dat ik ging nog heel veel Essie lakjes. Ik hoorde wel dat het een dag later bijna allemaal al weg was! // Mijn buit.


Voor het eerst mijn Maison & Scotch trui aan die ik een paar maanden terug kocht in de sale! // Selfietime // Met lieve Sjuul // Producten fotograferen! Ik vind dat altijd super leuk om te doen, haha. // Howdie! // Essie Leading Lady, wat een prachtige kleur.


Treinselfie (Jeetje, sorry voor de vele selfies in dit artikel. Het valt me nu pas op!) // Naar Amsterdam voor een afspraak // De allerliefste hond ter wereld werd maandag 14 jaar! Love her // Lekker! // Eh… ik ga het woord niet meer zeggen 😉 // Lieve schoolvriendinnetjes.


Love bloggin’// Mmm, mijn vader kan zo heerlijk koken. We aten een lekkere salade met runderreepjes // Gezelschap op de bank <3 // Lekker lezen in de trein. Super fijn als de trein een beetje rustig is. // Het was echt lekker weer gister! // Kijk wat ik spotte in de V&D prijzencircusfolder. Smartphonehoesjes met make-up palettes erop en nagellak! Super grappig.

 

En dat was het alweer! Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te zien wat ik deze keer weer heb gedaan. Hoe zag jullie week eruit?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

  1. Leuke foto’s! Wat is je hondje toch cute <3 en mooie lakjes heb je gekocht! Ik dacht er nog aan om ook even naar de big bazar te gaan, maar helaas geen tijd voor gehad!

Plaats een reactie