Yes. Als je dit leest, ben ik onderweg naar Antwerpen! Niet alleen, zeker niet, maar met mijn allerbeste vriendinnetje, naamgenoot (en gastredactrice) Danique! We blijven twee nachtjes slapen in een hotel en gaan vooral heel erg veel shoppen! Natuurlijk wil ik ook wel wat dingen van Antwerpen zien en natuurlijk lekker eten, heel veel eten.

Wat heel erg leuk is, is dat de Solden beginnen als wij komen! Dat betekent koopjes, heel veel koopjes, wauw, als dat niet mooi meegenomen is!

Er zit een Forever 21. Dat is wel een van de grootste reden dat wij naar Antwerpen willen. Danique is er al weleens eerder geweest en die zegt echt dat het geweldig is. Natuurlijk wil ik dat met eigen ogen aanschouwen. Ons hotel heeft een hele fijne ligging. Het ligt tegenover het centraal station en op 5 minuten loopafstand van de grote winkelstraten, als dat niet fijn is! Verder zitten er naast de bekende winkels ook een New Look, River Island en Bershka, drie favorieten van mij!

Ik ben heel erg benieuwd en heb er heel erg veel zin in! Ik ben al ooit in Antwerpen geweest, 4 jaar geleden denk ik.

Even een vraagje voor de belgjes onder mijn lezeressen, hebben jullie nog tips voor ons?

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Ah wat leuk, mijn studentenstad! 😀 Spring zeker eens binnen bij de Mac Pro Store! De Nationalestraat en de Kammenstraat zijn goed voor tweedehandswinkeltjes en dergelijke 😉
    Het beste restaurant (voor mij altans) is Da Giovanni op de Groenplaats!
    Ontzettend veel plezier 😀 x

  2. Wat leuk! 🙂 Mijn vriend en ik gaan morgen een dagje naar Antwerpen, toevallig! Ik spiek ook even bij alle tips dus 😀

Plaats een reactie