Als jullie dit lezen ben ik on my way to London City! Samen met een vriendin ga ik in een paar dagen tijd deze stad verkennen. Dit is niet de eerste keer dat ik naar deze wereldstad gaat. Nee, ongeveer 3 jaar geleden was ik er ook. Alleen was ik er toen met school!

London 2010

In de dagen dat we er zijn hebben we niet echt concrete dingen gepland. Wat we sowieso veel gaan doen is shoppen! Daar is deze reis voor het grootste deel voor gepland. Ik kan niet wachten om bij de Primark, Top Shop, Boots, Superdrug, Forever 21, New Look, Dorothy Perkins en nog veel meer te shoppen. Daarnaast gaan we natuurlijk ook even naar de trekpleisters, want die wil ik nog wel een keer zien. Wat echt ontzettend fijn is, is het weer dat we de komende dagen hebben. Gemiddeld zo’n 30 graden! En ja, dat is ontzettend warm voor Engeland.


London 2010

Ik ben dol op Engeland, naast London ben ik een paar jaar geleden ook nog in een ander deel op vakantie geweest. Ik weet niet wat het is, maar ik vind het land zo gezellig en leuk! We zitten in een super chill hotel, 3 minuten van het metrostation af, dus dat is ideaal.

 

De komende paar dagen heb ik een aantal artikelen ingepland. Het kan zijn dat ik iets later reageer op mails/reacties aangezien ik geen laptop bij de hand heb, dus dit zal ik op mijn telefoon moeten doen. Hebben jullie nog vakantieplannen?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Echt heerlijk! Ik wil NU ook, haha. Nog heel veel plezier en geniet vooral van het geweldig shoppen + jullie luxe hotel! 😀

Plaats een reactie