Na een hele tijd een beetje afwezig te zijn geweest, geef ik jullie vandaag weer eens een update over de laatste tijd! Inmiddels ben ik aan het genieten van mijn zomervakantie, maar de afgelopen tijd had ik het nog erg druk met school en andere dingen. Kijk mee wat ik allemaal heb gedaan! Bereid je voor op heel – maar dan ook heel – veel foto’s!
Samen met de liefste <3 Mijn vriend is trouwens genomineerd voor de NTR Radioprijs. Hierbij kunnen studenten een radiodocumentaire inzenden en vervolgens hiervoor een prijs winnen. Mijn vriend zit bij de laatste 10 en nu kan het publiek stemmen. Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie op hem willen stemmen en even zijn documentaire ‘Rookgordijn’ beluisteren. Het is zeker de moeite waard! Stemmen kan hier. Het enige wat je hoeft te doen is deze FB-post liken. Dan heb jij je stem al uitgebracht!

Samen met drie vriendinnetjes ging ik naar de Efteling. We hadden echt heerlijk weer, maar het was wel een beetje druk!

Ontbijt! Ik ben echt dol op aardbeien.

Voor het eerst in drie jaar ging ik weer hockeyen. Ik deed een training mee om te kijken of ik het nog steeds leuk vond. En dat was zo! Ik heb me meteen weer ingeschreven, dus vanaf september ben ik weer lekker aan het hockeyen. Ik heb er zin in!

Fotograferen voor de blog! Binnenkort reviews over deze mooie producten.

Kijk nou hoe pretty deze lipstick is!

Hè hè eindelijk heb ik mijn oude, vertrouwde haarkleur weer terug. Het duurde even, maar ik ben blij dat ik weer donkerbruin haar heb!

Welkom thuis Kylie!

Aaawh, ze was hier nog zo klein! Echt heel lief!

Lekker slapen!

We love Kylie <3

Bij Forever 21 bestelde ik vier super leuke jurkjes. Alle vier zitten ze perfect! Die webshop is trouwens echt een aanrader. Ik had alles na twee dagen in huis!

Hi!

W7 heeft een nieuw palette uitgebracht namelijk het ‘In the nude’ palette. Ik ben hier echt super benieuwd naar! Het schijnt een dupe te zijn van het Naked 3 palette van Urban Decay.

Samen met mijn lieve vriendinnetjes op een cocktailparty!

Kylie vond het voetbal net zo spannend als wij vonden!

Samen met m’n vriend ging ik voor het eerst sushi maken. Het was echt goed gelukt! De vorm was misschien iets anders, maar de smaak was echt super lekker.

Leesvoer!

Ter afsluiting van de minor Spaans hield ik een barbecue thuis met mijn klas! Het was echt super lekker en heel erg gezellig. Ik ga ze missen!

Knuffelen met de Ky!

Kneipp komt met een massagemilk. Ik ben hier echt super benieuwd naar! Binnenkort meer hierover.

Ik kwam deze ontzettend gave sneakers tegen bij de Primark. Ik kon ze niet laten liggen!

Helemaal ready voor een feestje!

Kylie groeit zo ongelofelijk snel, echt niet normaal!

Aaah, ik houd echt van het zonnige weer! Dan kan ik namelijk lekker in de tuin werken.

Echt super lief! Toen ik op de grond ging zitten kwam Kylie op me afgelopen en kroop ze op schoot <3

Bij de Etos hebben ze weer Victoria’s Secret producten (body splashes en body lotions). Ik nam deze twee body lotions mee voor €8,99 per stuk.

Mmm, zelfgemaakte cheeseburgers.

Samen met de Adorable Books crew gingen we sushi maken bij Yara thuis. Het was echt super lekker!

Kijk nou hoeveel we hadden gemaakt! Het was echt zo ontzettend goed gelukt. Jummie!

En dat heb ik de afgelopen tijd allemaal gedaan! De komende weken kunnen jullie genoeg vakantiefoto’s verwachten want ik heb maar liefst 3 (!) vakanties op de planning staan. Samen met mijn vriend ga ik een paar dagen naar Zeeland, daarna ga ik met een vriendin naar Barcelona en aan het eind van de vakantie ga ik nog eens 8 dagen naar Tenerife met een andere vriendin. Ik heb er echt ontzettend veel zin in! Wat zijn jullie vakantieplannen?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Wat is Kylie ontzettend lief en wat een leuke naam ook :-D! De sushi ziet er echt heerlijk uit, goed gelukt. Leuk om te zien allemaal.

    • Danique Reageer

      Je kan die kopen bij Toko’s. Deze komt toevallig van de Lidl, daar hadden of hebben ze tijdelijk allemaal Aziatische producten. Je kunt daar een sushikit kopen waarin alle standaard dingen zitten!

Plaats een reactie