O jongens! Wat geniet ik met volle teugen van mijn vakantie. Heerlijk om even een paar weekjes leuke dingen te doen! En dan kunnen we ook nog genieten van super lekker weer. Ja, ik heb de afgelopen week weer een hoop toffe dingen gedaan. Kijk snel mee wat precies!
PUMA komt vanaf augustus met twee heerlijke nieuwe geuren! Namelijk Time to Play for man en woman. Tegen die tijd lees je hier een review over! Mijn vriend en ik zijn flink aan het testen 😉

 Bij lekker weer horen natuurlijk ook ijsjes. Dit ijsje was echt super lekker! Ik genoot van de smaken witte chocolade en caramel. Yum!

 Kylie is de laatste tijd lekker aan het kauwen op haar mega botten. Ze heeft heel erg last van haar tandjes daardoor is het goed om op harde dingen te bijten.

 Kijk mijn super toffe telefoonhoesje! Binnenkort lezen jullie hier meer over.

 Kylie houdt er van om het gras te slopen, haha!

 Lieve Lisa!

 Mmm, samen met Lisa genieten van een ijskoffie! Welke smaak? Caramel! Ik houd van caramel.

 I like pink! In de sale scoorde ik dit jurkje voor maar €12,00! Hij was oorspronkelijk €40,00. Kijk dat zijn leuke koopjes.

 Terwijl een bepaald stemmetje in mijn hoofd zei “Do-nut eat it”, kon ik de verleiding toch niet weerstaan.

 Mijn vriendin was jarig en daarom organiseerde ze een high wine! Super leuk!

 Mijn vriend was afgelopen week op vakantie. En hoe konden we nou beter herenigd worden dan met sushi? <3

Ik ga weer lekker verder genieten van mijn vakantie. Wat zijn jullie plannen voor de aankomende week?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

  1. Aah heerlijke foto’s! En wat is Kylie toch een schatje, onwijs lieve foto’s! En die donut… yummie ziet er ontzettend lekker uit 😀

Plaats een reactie