Omdat ik nu een beetje onofficieel vakantie heb (ik moet nog een assessment doen eind juni en dan ben ik hoop ik geslaagd!) heb ik veel leuke dingen gedaan de afgelopen week. Zo ging ik naar de film met een vriendin, shopte ik wat bij de Primark en ging ik een nachtje weg met mijn vriend. Kijk mee naar de foto’s!
diary2

Ik ben echt dol op deze hakken! Ik kocht ze twee maanden geleden bij de H&M maar droeg ze vorige week pas voor het eerst. Yay, voor goed weer!


Enkele kleurtjes uit de Essie zomercollectie. Hier komen nog swatches van online!


Het L’Oréal La Palette Nude vind ik echt prachtig. Hij ligt nog niet in de winkels maar ik ontving hem laatst bij het evenement van L’Oréal! Ook hier komt een review van.


Met een vriendin ging ik uiteten bij Vapiano.


Daarna gingen we naar Pitch Perfect 2. Die film was zo leuk! Echt een aanrader.


Ik shopte van de week een aantal leuke spulletjes bij de Primark. Waaronder deze knalroze portemonnee en deze prachtige nudekleurige sleehakken.


Ik zag deze ananaskussentjes bij de Primark. Zijn ze niet mega cute?


Samen met mijn vriend ging ik een nachtje weg! Lekker naar een hotel in Noord-Scharwoude, in de buurt van Alkmaar. We hebben twee ontzettend fijne dagen gehad, met prachtig weer!


Op de eerste dag shopten en lunchten we in Alkmaar. Wat een leuke stad is dat! Ik was er nog nooit geweest.


Het bed in ons hotel was echt heel erg fijn! Jammer dat het maar voor één nachtje was.


Bij het hotel was er ook een zwembad. Hier konden we ook nog even lekker in zwemmen, want de eerste dag was het zo’n 26 graden!


’s Avond gingen we terug naar Alkmaar en aten we sushi bij Motto sushi. Het was erg lekker!


Alkmaar by night! Na heerlijk sushi te hebben gegeten en nog een drankje ergens gedronken te hebben, reden we terug naar het hotel om daar heerlijk te slapen.


De volgende dag brachten we helemaal door op het strand! We gingen naar Bergen aan zee, een ontzettend leuke plaats. Het was echt heerlijk weer! Zo’n 30 graden en we hebben zelfs nog in de zee gezwommen (wat wel nog héél fris was!).


Yay, strand! We waren er redelijk vroeg, rond 12 uur waardoor het nog lekker rustig was.


We sloten de twee fijne dagen af door te eten bij een Italiaans restaurant in Bergen. Het eten was echt super lekker!


Bij thuiskomst waren mijn telefoonhoesjes uit China eindelijk aangekomen! Ik vind ze echt geweldig. Ik moest er lang op wachten (4 weken), maar ik ben er heel blij mee.

Wat heb jij de afgelopen week gedaan? Als eerste foto’s uit mijn leven zien? Volg mij dan op instagram.

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

1 Comment

Plaats een reactie