Ik heb de afgelopen week volop genoten van mijn vakantie. Zo ging ik lekker sushi eten met vriendinnen, ging ik naar een boekpresentatie voor Adorable Books en kreeg mijn vriend ook het geweldige nieuws dat hij geslaagd is! Kijk mee naar de foto’s!
diary23


Lekker sushi eten bij Sumo in Tilburg, met schoolvriendinnetjes! Het was erg lekker en heel gezellig!


Yum! Dol op bananen en aardbeien.


Ik ben echt dol op Essie. Wat is jouw favoriete kleur?


Voor mijn andere blog Adorable Books ging ik naar de Zomer Books Bloggers Borrel van uitgeverij VBKU. Het was zo leuk! Meer informatie hierover vind je op Adorable Books.


Throwback naar mijn vakantie in Kreta in 2012! Dit jaar ga ik weer naar Griekenland, maar dan naar het eiland Kos. Ik heb er zoveel zin in! Heb jij nog tips van dingen die wij op dit eiland moeten doen/zien?


Jippie! Dubbele blijheid, want mijn vriend behaalde afgelopen maandag ook zijn diploma voor de opleiding Journalistiek met een 8! Zo blij. Nu lekker genieten en feesten!


En om dat te vieren, maakten we homemade sushi! Het was erg goed gelukt!


Yum! Broodje carpaccio en een smoothie.


Ik vind ananassen prachtig om te zien, maar ik houd echt niet van de smaak!

Wat heb jij de afgelopen week gedaan? Als eerste foto’s uit mijn leven zien? Volg mij dan op instagram.

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Leuke foto’s! Ik vind ananas wel erg lekker, alleen het is wel een heel gedoe om hem te “schillen”.

  2. Leuke foto’s weer! Ik ga volgende week zondag ook weer naar Kos, al is dit pas de tweede keer en zijn beide keren geweest om vooral te feesten haha. Ik kan wel echt Lido waterpark aanraden, dat is echt heel erg leuk!

Plaats een reactie