Het is alweer een hele tijd geleden dat ik jullie een update gaf over mijn leven. Allereerst wil ik even zeggen dat ik niet gestopt ben met bloggen! Ik geniet er nog steeds van en wil dit nog heel lang blijven doen. Mijn site bestaat in april nota bene alweer 5(!) jaar. De reden dat het zo rustig is, is dat ik ontzettend druk ben met school. Ik loop nu full time stage tot het eind van deze maand en daarna ga ik afstuderen op mijn opleiding Journalistiek. Als alles volgens plan verloopt, ben ik in juni afgestudeerd. En daarna? Daarna wil ik het liefst verder met Glambeauty en Adorable Books. Tot die tijd wil ik regelmatig blijven posten, maar wel als het uitkomt. Ik wil kwalitatief goede artikelen schrijven en niet snel om maar even een update te plaatsen. Hopelijk begrijpen jullie dat en blijven jullie hoe dan ook Glambeauty met veel plezier bezoeken wanneer er wel iets voor jullie klaarstaat! Oke, genoeg gekletst. Tijd voor foto’s!

Deze foto heb ik een tijdje terug gemaakt toen het ontzettend veel had gesneeuwd bij ons!


Met mijn lieve vriend in de sneeuw!


Kylie is de afgelopen tijd ontzettend gegroeid! Ze houdt ervan om op de bank te chillen (wat eigenlijk niet mag natuurlijk ;-)).


Dit heerlijke geurtje (Guess Seductive) kocht ik laatst bij de Kijkshop voor maar €30,-. Super goedkoop natuurlijk, maar het kan nog goedkoper. Ik zag hem in de folder staan van Action voor maar €13,-. Echt een aanrader want de geur is heel erg lekker.


Ik maakte heerlijke gevulde paprika’s. Yummie!


Deze prachtige zonsopkomst zag ik toen ik ’s ochtends naar mijn stage toeging.


Met mijn hockeyteam hield ik een heerlijk (verlaat) nieuwjaarsdiner. Iedereen had wat lekkers klaargemaakt (de pizza was van mij).


Lief!


Mijn vriend en ik houden echt van lekker eten. Samen koken en bakken vinden we super leuk, dus maakten we deze apple-crumble met frambozen. Oe, yum, dit was zo lekker.


Wat kan ze toch zielig kijken…


Selfie-time!


Gister at ik na lange tijd weer eens sushi. Dit keer met twee vriendinnetjes die ik ken van mijn minor Spaans!

Zoals je kan zien heb ik de afgelopen maand nog veel gedaan ondanks alle drukte. Het bloggen wil ik echt weer gaan oppakken, want het hoort gewoon bij mij. Wat hebben jullie de afgelopen tijd gedaan?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Fijne update Danique! Hopelijk gaat het allemaal lukken met school (: Fulltime stage en bloggen is best lastig te combineren, ik probeer het wel vol te houden maar het is lastig haha! Succes met afstuderen dit jaar.

    • Danique Reageer

      Dank je wel Kirsten! Dat is zeker pittig, knap dat je het volhoudt. Succes met je stage :-)!

  2. Leuke foto’s! Mooi dat je niet gestopt bent met bloggen, zou toch zonde zijn! Maar stage lopen en bloggen vond ik zelf altijd een pittige combinatie, logisch dat je even wat minder tijd hebt nu! Succes nog met de laatste weekjes stage. (:

  3. Studie gaat voor alles! De lezers van je blog zullen het vast wel begrijpen dat je er iets minder tijd voor hebt, toch? Ik als nieuwe lezer in ieder geval wel. 🙂 Mooie selfie-foto! En nu heb ik zin in sushi!

Plaats een reactie